AtasteofWinter.

SUMMEEEER!

Kategori: Allmänt

jag känner att sommarn är påväg, och de känns underbart :D visst vintern är hur bra som helst men nu känns de grymt härligt att man snart kan bada, sola, grilla och bara njuta :) de kommer bli en SUPER BRA sommar!
idag har de vart en soft dag, slutade vid lunch sen handlat, städat och tagit de lugnt. sen ikväll så var det tjejkväll på stan. :)

ååh, livet leker verkligen just nu!


jag har så stora drömmar just nu, jag hoppas verkligen att de kommer att bli verklighet. Mkt står emot, men jag tror att de KAN gå.   De skulle absolut hjälpa mig här i livet, allt skulle bli bättre, jag skulle må bättre. de är något som jag brinner för.  i just hope for some luck...

image46
skulle inte tacka nej till detta ^^

en låt som spelas i min hörlurar:

Neyo - Closer


ha de bra alla.

// Ajda.

gu se härligt (:

Kategori: Allmänt

Veckan kommer vara den härligaste veckan ever, slutade efter lunch idag och kommer göra det imorron med. sen är det lov! kan de bli bättre? ;)  sen på onsdag så ska jag klippa mig och sen så kommer Miriam hit. de kommer nog bli roligt :)

längtar grymt mycket till sommaren nu. har blivit lite ändrade planer men de kommer nog att bli bra ändå. (:

image45

en låt som spelas i min hörlurar:

Ray J feat. Yung Berg - Sexy Can I hadebra.

// Ida

högen blir bara större.

Kategori: Allmänt

Back in the shit again.. jag känner mig inte särskilt glad alls. har haft en hur bra helg som helst, (!!) sen blev ja sjuk AGAIN! så min läx/prov/redovisnings hög når snart upp till taket. Och jag känner redan att jag är slut och less.. me de är bara att ta nya tag och sätta igång med matten, fysiken och de andra proven.. de ska gå ! fick veta idag att jag har Mvg i Matte A kursen ;)  stoooolt.. 

imorn så ska vi chika på en ny lägenhet, då blir de lite närmare till stan och allt. Perfekt.
men de beror på hur fräsch och fin den är. annars stannar jag där jag är. :p


alltså måste bara få fråga, vart är alla kommentarer?? ser att de är flera som läser men inte många som är generösa och lämnar en hälsning elr bara nått.  kom igen NU :D komentera!!

gå också och kolla in bilderna från sweden X på iidaaaa.pixbox.se  ;) ååh de var så grymt nice.

skulle va skönt med lite sommar.

image44

En låt som spelas i mina hörlurar är:

nomy - cocain

// ida