AtasteofWinter.

I've seen enough now to know that beautiful things don't always stay that way

Kategori: Allmänt

Good Charlotte - The River

helgen är redan över och sommarlovet har blivit kortare. jag oroar mig varje dag över att sommarlovet kommer att springa förbi.. men hur smart är de? jag måste ju ta vara på de och ha så roligt som möjligt och bara njuta. för de är ju inte hur långt som helst..  i fredags så guiade jag och B sthlmarna runt i arvidsjaur, men vafan kan man visa? ja vi for då till lillberget där man har utsikt över vårt fina sammhälle :) sen blev de en sväng till våran fina skidbacke med, vitjåkk, fast nu på sommar är de inte lika populärt. inte en husvagn tror ja ^^ 
lörda blev de att stiga upp tidigt för att sedan bege sig till Kilverstone för att se på enduro tävling och grilla hamburgare. och nog kan jag säga att de var hett i partytältet nog! och ändå kunde inte mygga hålla sig borta.. we are to damn popular ;) höhö och inte kunde man sluta tänka på skoter när man var där heller.. de blev bara värre. senare på kvällen så premiär åt jag och B i laponia kåtan. de va grymt gott! men sämsta maten man kan äta när de är mkt folk omkring ^^ herregud, du är duktig om du lyckas sålla mera än jag ;) sen så visste vi inte vad vi skulle hitta på, men då fick vi plötsligt ett sug att dra upp nå fiskar ur sjön. men de gick inte så bra. vad äre för fel på fiskarna? dom måste ju ha för många myggor att käka på.. ^^  när vi lessna så drog vi hem till mig och såg film.    Idag har vart en softar dag! har inte orkar göra nånting men de är ju söndag så de är ändå int så farligt.
i veckan blire kanske att dra till bergnäs. annars blire nog piteå. får ju nylägenheten i veckan (:


hade bäst alla. // ida


And after all this years of loneliness, There must be a ray of light

Kategori: Allmänt

Baracuda - la di da

äntligen så är plantningen över ! men vad ska jag nu hitta på? jag och B har i alla fall bestämt att vi ska träna lite varje dag så att vi fortsätter att hålla igång, har gått väldigt mkt de senaste veckorna. härligt !
idag har jag inte gjort mkt alls. orkar inte skriva ner de för de är så ointressant ;p men till helgen blire att jobba lite i alla fall, de är ju midnattsloppet på kilver. BE THERE! och köp lite godis elr en hamburgare ;)


hade bäst! / queen Ida.

bergnäsudden.

Kategori: Allmänt

det var där jag spenderade min långhelg. åkte dit torsdag kväll efter en dags plantering, jag var hur glad som helst för vi fick sluta lite tidigare ;) på kvällen hann vi fiska lite grann, men jag hade fått ny lina på spöet så de tjorvade sig ganska fort.. så de blev att chilla på kvällen istället. 
 I fredags så planterade jag, louise och fredrik men de blev inte så många lådor.. började att spöregna. men på kvällen blev det fint väder och vi hade en riktigt trevlig midsommarafton! spelade GH, brännboll, kubb, fotboll m.m också satt vi och myste vid elden, prata och grilla korv. de blev inte att vara uppe ett helt dygn som jag och amanda gjorde förra året, ^^ men de var tur de. skulle upp och plantera dan efter.
 fick lite sovmorgon sen var de bara att dra sug ut i skogen och med den turen vi har så började det att åska och spöregna, ( kraftigt blött regn! ) så de blev int så mkt nu heller. på lördan hann vi fiska lite i båten, men inte fanns de nå hungriga fiskar inte.. men de är härligt att åka omkring i en båt på en spegelblank sjö och se solen sakta gå ner. sen så chillade vi vid eldstan.
Nu idag så planterade jag ännu mer.. :/ de gick skit bra, men nu är ja grymt less åsså måste jag plantera typ hela veckan ?? vet inte om ja orkar. har ju ändå tjänat 2000 spänn i helgen, och de sitter inte helt fel. men får se hur länge jag håller ut ! i need PEPP!

hade bäst! // Queen Ida.