AtasteofWinter.

"How come they call me the Dopeboy then?"

Kategori: Allmänt

Adam Tensta ft. Eboi - Dopeboy

komme nyss hem från träningen och missade släkten som var här för att fira mig.. nog för att dom komme ändå dom visste att jag skulle bort, får tacka dom senare :)  nu ska vi träna lite smartare så vi får ut så mkt som möjligt av träningen och de låter ju skit bra ;p igår hade jag träningsvärk efter friidrott på gympan och sen ett träningspass på kvällen. sköönt !

de går riktigt bra för mig just nu känner ja. har oftast haft väldigt lite med pengar men nu har jag till och med så jag kan lägga undan and that's great! desutom så ska jag börja jobba nästa helg :D äntligen !!

allt känns så jävla bra ! förutom skolan då... matteprov på torsda och ja ligger efter? ´hmm,. aja de får gå som de går ;)

i fredags så tänkte jag bjuda några vänner på en god choklad tårta så jag och malin bakade efter mammas recept men de slutade i kaos.. nu har jag lärt mig átt man ska läsa hela receptet innan man börjar ^^ längst ned stod de att man skulle halvera ifall man ville ha en liten tårta. vi gjorde tårtan i en kladdkake form fast de skulle vara i en stor aluminium form höhö ^^ men som tur var hade ja en sån där snabbsak som man bara blandar ihop och stoppar in i ugnen och de blev faktiskt riktigt gott ;)


mums!

hade bra.

ida

....

Kategori: Allmänt

sitter och väntat på att vi ska sluta.. har stuga och har absolut inge att göra! ska nog smita lite tidigare om de går, så vi kan ta en tidigare buss ;) kemi provet sög rent utav men ja hoppas att de blir lite bra i alla fall :p

ikväll blir de stan med miriam och malin!
nån som är duktig på att designa blogg och vill hjälpa? ^^


hade gött !

"But there is no more time for lies, 'Cause I see sunset in your eyes"

Kategori: Allmänt

Pussycat dolls - I Hate This Part


Grymt härlig låt de där :)

ja har funderat lite och är ute efter förändringar. de känns som att jag slösar allt för mkt tid på att göra ingenting och borde göra nått roligt eller vettigt istället. Och jag har redan börjat. vissa saker kanske inte är så bra, i alla fall inte för ekonomin men de får ja leva med, får kompromissa helt enkelt. funderar på att ta den tidigare bussen på fredagar så att jag och miriam kan träna lite tidigare och länge utan att hela fredagskvällen går bort! de skulle vara ganska skönt. nog för att de har vart härligt att träna på kvällen med. men man vill ju som sagt ha tid att hitta på nått eller bara ta de lugnt! jag funderar även på att börja antingen träna eller dansa nån kväll i veckan? men då måste jag ju orka dra mig dit också. Madde förslog imorse att vi kunde fara och springa nån gång, och de ska jag defenitivt inte glömma bort. de är roligare att träna med någon :) jag har även lust att fixa till skotern lite, men de kräver massa pengar.. därför behöver ja ett jobb. fick tips att dom söker jobb på ett ställe, fast de är ett ställe som jag helst inte vill jobba på ^^ men när jag tänker på vad ja kan göra för pengarna så äre lätt värt de ! har också börjat fundera på vad ja skaffa för bil. de skulle vara roligt att köpa en före ja får körkortet så jag kan fixa till den lite  + så kan jag övningsköra med den ;) haha men vart fan ska jag få så mkt pengar ifrån?? vill inte precis köpa en för 5000. har kolla på en för 30 och de är way out of my reach. men de är ju ett tag kvar som sagt :)  imorn så har jag kemiprov. not nice. men sen på kvällen så kommer malin (: då blire att gå på stan och ta en fika. de är ju tjejkväll som sagt. de blir nog riktigt trevligt!  sen så hade jag tänkt baka och äta lite tårta i helgen, men vet inte när vi ska hinna med de? fyller år på tisda men då är jag här i piteå så de är ju lite trist.jag tycker verkligen att vi ska fara på de där Miriam! de skulle va riktigt kul :P testa sina gränser och se hur duktig man är ! hah

näjj, nu måste jag gå och äta lite lunch, hade gött alla!