AtasteofWinter.

sjuk..

Kategori: Allmänt

det är så typiskt att jag skulle bli sjuk när vi skulle ha en hel dags flygning.. men det ställdes ändå in så ja missade det inte. men man missar ju en massa teori och det är ju inte så bra :s får ta och bli frisk så fort som möjligt :) idag så har jag, Amanda och Linn enbart legat framför tv:n och chillat. Linn är också sjuk.. Amanda har vart på skolan och kollat in den. Kommer ju få en ny Arvidsjaurbo och en ny inneboende ett tag, Amanda alltså! de kommer nog bli riktigt kul och jag hoppas att hon kommer trivas hära och få kompisar :) nä nu ska jag ta och se lite mera tv ;) hade!

ciao.

torsdag

Kategori: Allmänt

alltså varför ska aldrig mina datorer funka perfekt??!?!?!? de är alltid nått som inte funkar. t.ex. så gåre inte att ladda upp bilder.. varken här på bloggen, pixbox eller face. Här på bloggen kan jag bara lägga upp bilder som ja har i arkivet.. Jag har ingen aning om de är nån inställning som är fel eller vad de är :s får nog ta hit nått data proffs. ^^ Det är ju nästan kul att gå i skolan nu, men de är nog för att man inte riktigt kommit igång än med alla läxor och prov. desutom så har ja ju rätt så mkt håltimmar och de är SKÖNT! Idag på håltimmen så satt jag och min Frida nere i trafik huset och gjorde trafik frågor. De är roligt så de kommer nog gå fort att ta körkortet, bara ja får börja köra nån gång!! aaah, varför ska jag fylla år så sent på året? men nu är det ju faktiskt bara 35 dagar kvar till årets höjdpunkt ;) yes ME, Idahoe fyller 18 år den 30 september! kan inte bli så mycket bättre än så. Och jag har ju så mkt att se framemot också. Längtar tills de blir att åka till Umeå och hälsa på Bekhtis! :D blir alltid så långt mellan gångerna vi träffas men de är alltid lika kul att träffa henne! då blire att äntligen gå ut på nån bar tsm och festa som bara vi gör :) Och jag vill köpa en bil men min pappa säger bara men du har ju inget körkort än. men spela roll, vill helst ha den före så ja hinner sätta in nån bra stereo och högtalare i den :) annars gåre ju inte. nä om man ska ta och göra nått vettigt denna kväll?


alltså what the fuck? de gick och ladda upp en bild :O läskigt! de här är i alla fall från yran i östersund :)


ciao.

soft day

Kategori: Allmänt

Idag har vart en riktigt härlig dag. började med kemi där det enda vi gjorde var att slå in böckerna i plast för vi får nya fina böcker :) desutom så kommer jag knappt ha nå kemi för har bara kvar några få prov. Så de blir håltimme på kemi lektionerna i alla fall i början. Svenskan så berättade vi lite om vad vi gjort i sommar och om oss själva. På fysiken så var vår lärare sjuk så vi fick gå på direkten och jag har ju även läst fysik A så jag behöver inte gå på de lektionerna heller ^^ men tiden ska ändå utnyttjas. Jag har tänk plugga till körkortet på mina håltimmar :) så mycket som jag har att göra och så lite tid så är det bara bra att passa på. Det finns ändå inget att göra. På håltimmen så for Jag, Frida, Pelle och Jonte på Frasses och åt. gött vare ;) men kan säga att de var mycket bättre när jag och Frida jobba dära ^^ höhö efter det drog vi hem till dem och spela lite kort. sista lektionen var Religion. Kan ju säga att man glömt bort de mesta fyfan va illa ^^ åsså sen så var ja och jobba på dollar så nu äre klart för den här beställningen, skönt de :) ikväll blir det nog enbart att chilla, är gode så trött.. :p

 ciao.