AtasteofWinter.

tisdag

Kategori: Allmänt

oj vilken dag! började med kemi tjugo i elva, vi skulle svara på frågor fast jag och frida satt mest och snacka och skratta om det som hänt i helgen. sen så ritade Frida den traditionella bilden på hon, jag och malin! riktigt konstverk de dära ! haha  åsså hade jag glömt matteboken så sket i att gå på den lektionen. oj så lat man blivit ^^ ikväll så har jag och V vart och tränat och de gick hur bra som helst ! hade en massa energi idag och var på träningshumör. me like ;) sen så drog vi hem till V och fick skit god mat. ska ta och lyssna på musik och sen sooova !  hade gött.


ciao.

jow

Kategori: Allmänt

I fredags så gjorde jag och viktor en party skiva och de tar ju typ år när man sitt vid min lagg-dator. de finns nog inte många som är lika sega och laggar lika mkt :S  menmen till slut blev den klar så då drog vi till hotellet och träffa robin. körde lite ölspel men jag och V fuska och drack vatten höhö ^^  sen lörda så följde jag johan och pontus till boden, luleå och piteå. de var trevligt :) sen när vi komme hem så vare bara att hoppa i duschen och fixa till sig. så på lörda kvällen blev de fest och de var riktigt trevligt :D  och självklart så lyckas man ju alltid skämma ut sig men man måste ju bjuda lite på sig själv ^^ hehe  idag har jag enbart chillat. sett en massa filmer, de är så skönt med söndagar när man bara kan ta de lugnt och inte göra ett skit. och jag är inte alls taggad på skolan men de är ju bara en vecka sen lov. inte iiillaa !

ciao.

wooohooo !

Kategori: Allmänt

nu äre helg igen fyyyyfaan så grymt skönt alltså ;) hihi  de kommer nog bli en rolig helg också förutom att ja måste skotta snö på taken i vuotner.. men men de löser sig ;p ikväll blire att hitta på nå med F och kanske några till. hare !ciao.