AtasteofWinter.

Ooh vilken härlig dag!

Kategori: Allmänt

NOT.
Har jobbat idag och det har vart hur mkt folk som helst, skönt ändå för då blir de mkt tid i kassan och tiden går fort som bara den! Och regnet har öst ned hela dagen och jag blir så deprimerad, känns verkligen som att sommaren är över och att man knappt hunnit sola nått.. men de finns ju en fördel och de är att de blir vinter :) tycker även att de är mysigt när de blir mörkt på kvällarna/nätterna.
Har nyss städat ut bastun som har varit full med onödiga saker. vi har inte använt den på flera år men nu jävlar ! här ska de börjas bastas en massa. Ska nog fixa lite ljushållar eller nått så man kan göra de mysigt där inne. kom att tänka på en sak, om man har ljus stakar som är gjorda av typ glas, kan dom gå sönder av värmen i en bastu? ^^ hahah vet att de är en dum fråga för de borde ju inte kunna bli så varmt men vill vara säker innan jag köper några ^^ haha ikväll händer de ingenting alls, väntar på att Frida ska sluta jobba så att hon och Malin kan komma hit så vi kan sätta igång och färga håret och bara umgås :)

Vill så gärna fara till PDOL imorn men det verkar helt hopplöst.. någon som vill fara dit bara över lördagskvällen och har körkort!? nä alla har typ redan farit dit så vi blir kvar här i arvidsjaur. Om det inte händer nått så drar jag en egen fest^^ haha nä men får väll se vad som händer. 


ciao.

KOMMENTARER:

  • Malin säger:
    2009-07-24 | 23:04:38
    Bloggadress: http://malinhaegg.bloggse

    HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH, kör på en hylla, det funkar jämt :)

Kommentera inlägget här: