AtasteofWinter.

fjällen here we come!

Kategori: Allmänt

idag drar jag, Miriam och Malin till fjälls, Saxnäs. De kommer bli så skönt att få åka bort och roligt kommer vi nog också ha! hoppas bara att jag inte glömt en massa nu bara ^^ hade bäst!

ciao.

inge mer plantering för detta år!

Kategori: Allmänt

de känns så suuuuper bra! kan fan inte bli bättre! visst den här dagen var usel.. men igår så satte vi elva lådor :) de var inte dåligt alls. åå vad ja sakna vintern nu.. vill ut å köra skoter. De ska bli mkt sånt i vinter så de är bäst att börja spara pengar. skulle ju inte sitta helt fel med en ny matta heller så kanske de går ännu bättre ;) Ikväll ska jag och viktor grilla och fira att planteringen är slut. kommer bli trevligt :) sen imorn så drar jag, Malin och Miriam till Saxnäs. där ska vi fiska, fjällvandra, sola och bara ta de lugnt och känna vilken trevlig värld vi lever i. Älskar att vara ute i naturen :) nä nu måste ja skynda mig så att de blir mat nån gång. hade bra alla.

Det var väldigt trevligt i helgen i Bergnäs. älskar det stället! han träffa kusinerna som man inte träffar så ofta nu för tiden. och fint väder hade vi med:)

ciao.

Bergnäs

Kategori: Allmänt

midsommar spenderades i Bergnäs och de var riktigt trevligt ! :) I torsdags får vi ut och elda och rökte vattenpipa i kvällssolen vid nybban sen for vi ut å ragga en sväng med malåbor. Efter de så blev de film kväll hemma hos mig, vi började se film kanske vid två åsså såg vi tre filmer. efter de lyssna vi på lite musik och sjöng lite :) vid elva nån gång drog dem andra hem och ja började packa för att farmor skulle snart komma. Så fredag så drog jag till bergnäs. Vi fixade till midsommar stången och efter de tog jag en liten Pn. skönt att sova :) sen blev de go midda, träffa släkten, brännboll(jag var grymm!!) elda, lite bilkörning m.m de va riktigt trevligt faktiskt! lördan sprang typ bara förbi. spela kubb, chillade och sådära, åt grillat, for ut å fiska lite och efter de såg vi när Linda spelade tv spel och efter de en barnfilm ;) och idag har vi bara solat, satt upp studsmattan, ätit filla och bara mått ;D

nu äre bara 2 dagar plantering kvar, fyfan så nice alltså! :D wooho. och på onsdag drar jag, Malin och Miriam till Saxnäs. Vi ska fiska, fjällvandra, tälta på fjället, basta m.m, de kommer bli så skönt att de inte är sant !


hade bra alla.

ciao.