AtasteofWinter.

skön månda

Kategori: Allmänt

Har it varit så här trött på länge, fest å bakis helg har de varit men den var riktigt trevlig och kul hade vi :) men nu behövs de några lugna helger så man kan spara lite pengar. Kunde i alla fall inte sova inatt för jag hade konstiga drömmar och en mardröm, fyfan va läskigt det var!! :O och sen vakna av att jag inte kan andas å typ inte röra mig. vafan äre för fel? kände i alla fall inte för att sova efter det.. så blev inte så mkt sömn inatt och så hade jag körning 07.10 imorse, satt mest och gäspa hela tiden. men klara ju det jag skulle göra i alla fall :) sen så blev de en kort matte lektion och jag fatta faktiskt det jag räkna så framsteeeg ;) sen blev det att bege sig mot flygplatsen för halkbanan. Var gode mkt snö så vi kunde inte göra så mkt men vi fick testa på och så. var ju lite småkul ibland faktiskt :) känns som en jobbigt vecka en jävla massa plugg och saker som måste göras.. men men då går de ju fort till helgen :)

från i sommras när jag och frida sola och chillade på hennes tak :)
ciao.

Friday

Kategori: Allmänt

klockan är snart fyra och här sitter två nyfärgade hårskallar och en som har däckat i sängen, så de kan gå ;) Men nu äre helg i alla fall. Och frida ska gästblogga:Good Morning Sweden!
klockan är 03:42 och inte ens erki är vaken. Vad är det som krävs för att få två blondiners uppmäsksamhet? svaret är enkelt, Dom dära signalstörningarna som uppstår när mobilen tar emot ett sms. Fulla av förväntan stirrar de på mobiltelefonerna i hopp på att det ska plinga till, även om det skulle vara ganska orealitiskt att få ett sms så här sent på kvällen/tidigt på morgonen. Störningarna var missledande, Telen sökte nät klockan 4 på morgonen.

För att komma till något mer intressant, Ihlegen verkar det som att Stalo har nypremiär, är det någon som vet ang inträde? Själv hade vi nog tänkt dra dit på fredag (idag) och kika om det är nå folk på dansgolvet, om inte har vi ju gamla hederliga Capsicum. Mysigt det kommer bli asså, med planka till middag och VIN till efterrätt. Jag vill inte bli långdragen, så gästa gärna min superuppdaterade blogg för en HEMLIG gästskribent

Puss och snusk, almightyfrida

Ciao

en helt vanlig månda

Kategori: Allmänt

Den här dagen har då inte vart speciell på nått sätt. körlektion, lektion, håla och sen en lektion. känns så värt eller så inte.. men ska fan inte klaga jobbigt att ha lektion hela tiden ju :P  ikväll ska jag fet plugga/nöta trafiken. börjar känna mig lite stressad nu, ändå jag har gjort de mesta men de måste ju verkligen sitta så att man klarar allt. och med mitt minne så måste det nötas en hel del. sen så måste jag nog ut å gå en sväng så jag får nå frisk luft :) imorn så följer jag mamma, min moster och mormor till Umeå för att hämta hem min plattång som jag glömde hos Bekhta. ^^ sen så hoppas jag att jag hinner gå en stund på stan också. :) ska bli skönt att slippa skolan och jag tror den här veckan kommer gå foooort! men de är bra det :)


ciao.