AtasteofWinter.

Friday

Kategori: Allmänt

klockan är snart fyra och här sitter två nyfärgade hårskallar och en som har däckat i sängen, så de kan gå ;) Men nu äre helg i alla fall. Och frida ska gästblogga:



Good Morning Sweden!
klockan är 03:42 och inte ens erki är vaken. Vad är det som krävs för att få två blondiners uppmäsksamhet? svaret är enkelt, Dom dära signalstörningarna som uppstår när mobilen tar emot ett sms. Fulla av förväntan stirrar de på mobiltelefonerna i hopp på att det ska plinga till, även om det skulle vara ganska orealitiskt att få ett sms så här sent på kvällen/tidigt på morgonen. Störningarna var missledande, Telen sökte nät klockan 4 på morgonen.

För att komma till något mer intressant, Ihlegen verkar det som att Stalo har nypremiär, är det någon som vet ang inträde? Själv hade vi nog tänkt dra dit på fredag (idag) och kika om det är nå folk på dansgolvet, om inte har vi ju gamla hederliga Capsicum. Mysigt det kommer bli asså, med planka till middag och VIN till efterrätt. Jag vill inte bli långdragen, så gästa gärna min superuppdaterade blogg för en HEMLIG gästskribent

Puss och snusk, almightyfrida

Ciao

KOMMENTARER:

Kommentera inlägget här: