AtasteofWinter.

TAGGA, TAGGA, TAGGA! :)

Kategori: Allmänt

klev upp rätt så tidigt för att jag hade körning sen så drog jag till Frida och vi for och solade. de var sjukt härligt att ligga där i värmen kunde ha legat mkt längre men de är nog inte så bra ;) idag så blir de att fixa lite här hemma, färga håret och TAGGA inför kvällen för ikväll drar vi till Gällivare, wooohooo ja är grymt taggad :D hoppas att de blir kul ;)ciao.

youre gold

Kategori: Allmänt

gud vilket härligt väder det är idag, solen skiner och de är inte särskilt kallt ute. man blir så glad utav he ! :) Idag skulle jag haft en körlektion men gick in och titta för ett tag sen och fick se att jag har två stycken. even better! nu ska jag börja plugga som fan och göra bort faserna så om jag har lärt mig nog mkt till november så kan jag ta de då, men de känns lite snävt. annars får jag ta de i december, de duger väll. Igår kom i alla fall Frida och Adam hem till mig för att Adam skulle fixa in baslådan i bilen. jag och Frida var där som sällskap och sprang och hämtade saker ur förrådet. Malin och Miriam kom även förbi och efter några timmar ute i kylan så fick vi igång baslådan och jag tycker att de låter riktigt bra faktiskt ;) hihi väldigt nöjd är ja! och nu blev jag ännu mer taggad på att ta körkortet så fort som möjligt. men jag får väll se hur de går på lektionerna och sätta mig med faserna och se när de passar. annars idag så skulle nog jag och Frida dra ut på samhället och kolla efter material till våran halloween outfit, de skulle vart grymt nice å göra de vi har tänkt göra ifall de skulle se bra ut. men vi får klura på de dära å se vad resultatet blir! Och jag är gooooode taggad på fredag, som planerna ser ut nu så drar vi med min Audi till Gällivare för att se RR5 och sen festa. tror de kommer bli grymt roligt! :)  nä nu måste jag dra mig från datorn. ha en riktigt jävla bra dag!!


ciao.

monday

Kategori: Allmänt

haft första körlektionen idag och den gick fint! skönt att äntligen vara igång och på onsdag så blir de start i backe. yiipie ;) höhö  nä men de ska nog gå fint :) annars han jag raggat runt med Linn och Roger hela dagen och ikväll blir de att se film med frida och malin. myys :)ciao.