AtasteofWinter.

18 fucking year today!!!!!!!!!!!!

Kategori: Allmänt

JA SOM DET STÅR IDAG, ONSDAG BLEV JAG 18 FUCKING YEARS^^ BLEV ATT ÄTA UTE MED NÅ FRIENDS Å ÄTA GO MATEN Å DRICKA ETT GLAS VIN! NU BLIR DET ÄNNU MED TÅRTA MED POLERSARNA ^^ HADE GÖTT ALLA FÖR DET SKA JAG I ALLA FALL! ;)CIAO.

MONDAY

Kategori: Allmänt

idag har jag haft två lektioner, softish! och dom var inte jobbiga heller, på engelskan gick vi igenom förra veckans läxa åsså snacka vi en hel del. Åsså nu har jag börjat kemi också och där gick vi igenom jonbindningar och nå annat ^^ märks att man fort tappar kunskap men lite kunde ja i alla fall. nu måste jag bara fundera om jag ska göra om proven jag gjorde i Piteå eller om jag ska spara dom gamla betygen.. skulle ju vart nice om jag kunde höja dom men då måste jag plugga!! nog för att jag lär ju ha tid med det. ;) Och idag blev jag asglad för de började snöa :D visst inte första gången i år här i arvidsjaur men första gången jag såg det. that made my day ;) sen fick jag veta att jag inte behöver göra nå GSD i veckan så denna vecka blev ju ännu mer chill ^^ så de enda jag har nu är en svenska redovisning (suck) om heliga birgitta.. och jag som hatat redovisningar, men men får hoppas att det går bra, de är ju bara att göra bort det! bara jag inte blir nervös så äre lugnt :) också har vi engelska glosor. har haft skit ont i armarna dom  senaste dagarna.. har ingen aning om vad det beror på men börjar bli less nu.. ska då alltid vara nått fel på mig ^^ snart blire att uppsöka läkare ;p haha nä men de går säkert över snart och jag tror faktiskt att det har blivit lite bättre med sömnen, får hoppas det :) och nu äre ju inte alls länge kvar tills jag fyller år!! ONSDAG då jävlar. Blir nog att fara ut och äta med några kompisar och sen tårta hemma hos mig :) sen så tror jag att de kommer bli en toppen helg i helgen, de ska bli mkt ös i alla fall! å ja är grymt taggad :D kommer bli nice nice. :)


ciao.

vilken otur man kan ha..

Kategori: Allmänt

igår var en riktigt trevlig kväll! den började med att frida vandrade hit till mig sen så drack vi lite groggar, såg idol, lyssnade på musik, spelade en hel del Guitar Hero och flummade oss på msn och facebook. sen så drog vi vidare till Fridas place. Snackade lite med hennes mor, drack ett glas vin och hade trevligt :) fick ett samtal av mike som undrade om vi ville åka bil ett tag och umgås med dom och vi hade ju inte så mkt för oss så vi drog oss ut. efter ett tag så hittade Mike på att vi skulle dra till skeå och äta och det var väll ingen som var emot det så vi drog iväg mot skeå. blev en hel del sjungande och ganska mkt sömn för en del^^ när vi komme fram till skeå så var krysset stängt så vi gick in på shell istället och köpte lite mat och redbull. sen drog vi iväg hemmåt och ca 3 mil från arvids så började det vibbrera och dom sa att de var nått i bilen som var trasigt men jag var bombsäker på att de var punka.. och gissa vem som hade rätt. me ofc ;) höhö så då skulle vi byta däck och det tog ju inte lite tid.. först behövde vi korta bultar men dom var för smala å då behövde vi tjockare och de hade vi inte, killarna begav sig till ett hus och fick hjälp av en man som snart skulle ut å jaga^^ men sedan kom dom på att de var bara att flytta om några däck och sätta reservdäcket fram ^^ haha så vid halv sju imorse så fick jag min beautysleep! de behövdes väl. väcktes vid tre idag av att de flög nå flygplan som lät grymmt högt, tydligen så har dom haft nån övning med nå JAS plan.. men men de var ju bara att stiga upp och idag har vart en chill dag, sett tv, bastat, duschat lagat GOOO MAT! min bror sa till och med att köttet smakade som på restaurang så jag var nog inte så dålig. hehe  nu sitter jag och lyssnar på musik och funderar på vad jag ska ta och hitta på..


ciao.