AtasteofWinter.

torsdag

Kategori: Allmänt

steg upp vid halv nio idag och for på jobbet och gjorde bort lite grann, ska fara och göra klart det efter skolan :) Och snart så kommer Niila hit <3 grymt skönt att det är snart är helg, har vart en ganska fullproppad vecka i veckan. inte mkt lektioner men mer plugg. Men det har inte vart farligt alls. är riktigt roligt faktiskt när man pluggar med vänner. måste bara fixa den där sista frågan idag ;) nä nu ska jag ta och äta lite torrkött och sen bege mig till skolan för matte :D


ciao.

onsdag

Kategori: Allmänt

Idag fick vi se några av lärarna mannikenga i olika stilar från ja tror det var 50-, 60-, 70-, 80 - talet och lite som dom inte riktigt hade koll på. Det var riktigt roligt att se faktiskt och speciellt när de var våra lärare! dom var riktigt flashiga och roliga och hade inlevelse ;p haha sen så fick vi se dokumentären supersize me. har sett den förr och det är verkligen skrämmande hur feta människor det finns i USA och hur många dom är!!! och att vissa går på McDonald´s flera gånger i veckan och vissa flera gånger per dag. McDonald´s som är så ÄCKLIGT! som tur har vi ju MAX som serverar underbart ljuvliga hamburgare men de blir ju inte så ofta när det inte finns i Arvidsjaur men man får passa på när man reser bort ;)

Har pluggat lite med Bea, Johanna och Julia. Jag och Bea tog tag i matte provet och allt är färdigt förutom sista frågan. Det var heelt sjukt svårt. eller inte svårt men svårt att få det på ett bra sätt och få det att fungera. vi lyckades då inte fixa den helt så vi ska ta och försöka lösa det på skolan imorgon. kanske hittar något matte snille som kan hjälpa oss ^^ hehe 

efter det for jag på dollar och jobba nån timme. var gode jobbigt idag för jag var så himmelskt trött efter dagen. men jag kämpade på ett tag och fick bort lite grann. Ska försöka stiga upp tidigt imorgon och fara och jobba lite innan skolan börja. måste bara komma ihåg att ställa väckaren och TVINGA upp mig själv.

hade lite att göra för ett tag sen satt och snacka med Niila i telefon och samtidigt så spelade jag ett spel på datorn, då hittade vi på att båda skulle spela det samtidigt och se vem som fick mest superapor och "svarta spikskjutare" och självklart vann jag båda gångerna ;) YES!

åsså sen till sist så blev de en liten promenad med min mor och Axså. Alltså man ser redan skillnad på hur aktiv Axså har blivit nu när jag vart ute och gått med han i veckan. jag får fortsätta att gå och springa med honom. han behöver ju lite träning inför beachen höhö ^^  och än så länge har jag gjort min "läxa", att gå ut och gå varje dag. och de känns riktigt bra. ska ju göra det i sju dagar så jag måste gå tills på söndag, sen hoppas jag att de känns mer automatiskt att fara ut och gå. vi får väll se jag tvivlar lite..

Imorgon kommer Niila hit :D han är så snäll som kommer hit när jag måste jobba. skulle egentligen fara till Jokk. i helgen men en på jobbet har skadat armen och blivit sjukskriven så då ställer jag upp på att jobba :) i need the money ;) på tal om pengar jag har äntligen fått min lön, eller får den på fredag men whatever fick ju tjata i flera veckor.. men på fredag blir jag glad igen :D hehe


Not Niice!! ;)
ciao.

meditation

Kategori: Allmänt

Idag fick jag en glad överaskning, vi hade vår sista gympa lektion! vi fick göra vad vi själv ville så jag och bea spelade badminton. riktigt soft! och idag hade vi olika aktiviteter som vi fått välja mellan och jag, bea och viktor hade meditation. de var riktigt skönt att ha avslappning men jag blev störd av en som snarka så jag började skratta ^^ sen fick vi testa en annan variant och de var att blunda och dansa till musik. höll på å dö när jag fick höra de, men jag och Viktor drog lös rejält och hade riktigt kul. vi drog en hel del tighta mooves. ;)

ikväll så ska jag renskriva kemiprovet, öva lite på engelskan och sen ut å gå en promenad med viktor. Min "läxa" i veckan som vi fick av kvinnan som höll en av föreläsningarna är att vara ute och gå varje dag. Och det borde man ju klara av, ändå de känns som att man har så jäävulst mkt att göra.

ciao.