AtasteofWinter.

bla bla

Kategori: Allmänt

Idag steg jag upp kvart i sex och for och jobbade sju. Har haft ett skönt pass idag från 7-14 och en timmes lunch. Dagen har gått hyffsat fort ändå de inte har funnits jätte mycket att göra. Har fått ett av paketen idag, från Gina tricot. De var några linnen och en stickad kofta. Allt satt bra och jag är nöjd!

Idag så lagade Niila middagen. Det blev kräftsoppa, ett recept som vi har fått av farmor, gryymt gott! :)

imorn blire att jobba tills 14.30 och efter det  blire nog att fara till jmk. och skjuta massa rakter!!!

Ps. jag hoppas att ni fortfarande kommer att prata med mig ;) you know who! ds.


Ciao.

att vänta är jobbigt

Kategori: Allmänt

yes, sitter och väntar på några paket.. Vill att dom ska ta och komma nu så jag slipper vänta, men förhoppningsvis kommer dom imorgon :) Idag var jag och fika med F, V, M och M på greya, gott och trevligt att träffa alla! sen så blev de en sväng på samhället med mamma och Niila. Köpte hårfärg så ikväll blire att ta bort utväxten, skönt! sen äre bara den andra färgningen kvar. längtar! Alltså det är så grymt skönt att ha lov men samtidigt tragiskt att snart början skolan om igen.. vet att jag inte ska tänka på det men det är svårt. Imorgon blire i alla fall att jobba, börjar 7 och slutar 14. Det är skönt att börja 7 för tiden går så fort på morgonen. undra om vi skulle ha tagit och städat lite grann i rummet, visst Niila?


Ciao.

tisda

Kategori: Allmänt

Vaknade sex imorse av att det var sjukt kallt i rummet, väckte Niila och frågade varför de var så kallt, då hade han öppnat fönstret för att han inte kunde sova, sen hade han somnat utan att stänga fönstret ^^ det var säkert minus grader i rummet xD haha men när Niila hade stängt fönstret och jag hade tagit på mig lite kläder så lyckades jag somna om. Idag har vi inte gjort så värst mkt, jag for och klippte mig på Gossip. Skönt med lite kortare hår, nu äre bara färgningen kvar :) sen så drog jag, Niila och bror till glommers å köpte några raketer. Vi har en hel del att skjuta på nyår, NICE! frågan är bara vart vi ska hålla till. Vill ju inte skjuta utanför huset och skrämma livet ur axså..

Ciao.