AtasteofWinter.

två dagar kvar

Kategori: Allmänt

sen är det påsk! fyfan vad jag längtar alltså. Idag på Jobbet då kändes det som att jag redan hade lov, ja vet inte varför men de var en härlig känsla. Det kanske var för att jag inte var på skolan igår och för att vi var på vittjåkk idag. Igår så skulle jag stiga upp tidigt och köra från jokkmokk och fara på skolan men de gick ju inte så bra. Släpet kruppa och jag var väll hemma där vid 8 på kvällen.. men de var härligt att slippa skolan och få vara en dag till med älsklingen :) i helgen så var jag då i jokkmokk och i lördags så for vi på fjället och körde skoter med en av hans vänner eric. de var roligt att köra skoter åsså gjorde vi upp lite eld och mådde gött! annars har vi inte gjort så mycket mest myst och tagit de lugnt. det gillas!

på torsdag blir det att bege sig till Bergnäs och jag längtar som bara den. Påsken är en av dom bästa årstiderna pga av att vi är i bergnäs och kör skoter. det är s himla mysigt och roligt att vara där. så jag ser fram emot helgen! :) lite synd i år att jag ska jobba söndag, måndag men vafan pengarna behövs och jag hinner ju ha trevligt ändå :)
nä nu måste jag städa mitt rum ser ut som ett jävla bombnedslag. höhö

ciao.

boden idag!

Kategori: Allmänt

klockan nio ska vi följa ekonomiarna på en mässa i boden. skönt att slippa vara på skolan. nog för att vi har sovmorgon till tolv på torsdagar men whatever. De blir skönt att komma bort i alla fall, får se hur kul de blir, man kommer säkert hinna bli less innan  vi ska hem ^^
de är ju den 25:e idag och då brukar jag få min lön. Men har inte fått nån idag och inget lönebesked heller. hoppas bara att pengarna kommer innan helgen :) nu måste ja dra!


ciao.

tisdag

Kategori: Allmänt

har vart hemma idag för jag är sjuk. känner mig jämt hängig och seg men nu har jag haft huvudvärk och feber i två dagar.. är så less vill bara bli frisk och pigg! torsdag natt så komme Niila och hämtade mig typ halv ett på natten åsså for vi till jokkmokk och sov. sen blev de att stiga upp vid sex och begav oss till fjälls. De var gode niice att köra skoter en hel fredag! visst jag höll typ på att frysa ihjäl men de var roligt ändå. synd bara att jag inte hade polarisen med mig, men den följer nästa gång ;) sen lördag så for vi upp vid sju och när vi kom fram strålade solen och de var underbart väder. fick låna lite kläder så då frös jag inte alls :)  i söndags så blev de att jobba hela dagen. känns ändå bra för pengar kommer rulla in på kontot den här månaden. mer än vanligt ;) och rulla ut lika fort..

har haft beslutsångest om vad jag ska göra till helgen. Det är ju VM i malå, skotertävling i skeå och så skoterkörning i fjälls. Men kommer inte ha råd.. får se vad som händer.  nä nu ska jag ta och mysa ner mig i soffan. synd att inte Niila var här..ciao.