AtasteofWinter.

a new day

Kategori: Allmänt

Yes it is. Är gode less på att alltid vara så slö och knappt orka göra nått.. måste ändra på min livsstil och mina rutiner. T.ex. på morgonen sover vi typ så länge vi kan utan att bli sena men hinner knappt fika och hinner aldrig fixa till mig nått. Så jag får nog snart Mjukisbyxor stämpeln på skolan. Haha visst dom är riktigt sköna men känner mig inte direkt fin. Måste försöka ta och peppa upp mig själv så det händer nått! samtidigt som jag måste börja ta tag i skolan, för om man tänker efter så har vi inte alls särskilt länge kvar tills studenten. visst det har inte ens blivit vinter men det smäller bara till så står vi och sjunger på lastbilarna!

nu ska jag ta mercan och dra till skolan ;)

Ciao.

lazy day

Kategori: Allmänt

mår nästan dåligt över hur lat jag vart idag men de är inte så konstigt, var goode bakis igår! funderar starkt på att lägga supandet på hyllan. Visst jag lär väll kanske ta nån cider då och då bara som mys dricka men att bli full och bakis är bara uuursch! så nej tack! har redan gjort bort det dära ;) har som ingen lust alls längre. Men nog om det! har i alla fall fixat så att Niila kan köra Mercan, de blev mkt tjorv men till slut så löste det sig, hyffsat i alla fall. Vi hittade den i Luleå i fredags så vi kom inte hem helt tomhänta. Ska i alla fall försöka plugga lite matte nu.. är bara onödigt att få IG och måsta göra om det, men satsar inte på höga betyg direkt, får se hur de går :)

vet inte om det är rätt verision men FYFAN VA SKÖN DEN ÄR!!

 

Ciao.

long time ago

Kategori: Allmänt

hehe var ett tag sen jag var in här, men har haft en passa andra saker för mig;)
sista året på Gymnasiet nu, how nice.. YEAH visst ett år efter men har man svårt att bestämma sig så får man vara nöjd och det är jag. Men vad jag ska göra efter är ännu en bra fråga.

har haft en massa att göra idag först å främst skola, vart hos tandläkarn tvättat täcket på grund av en olycka av hunden ^^ höhö också blev det en sväng på samhället. Har fortfarande en del kvar att göra, måste skicka in lönerapporten och sen handla med mor min. och ikväll så ska jag och Niila dra en sväng till Luleå och ser om vi hittar nå intressant där mm ;)  och om vi orkar så ska vi dra till bergnäs ikväll men de kanske får bli imorgon.

på Lördag så äre NAAA3 klassfest!!!! TAGGA! ;) 
kanske inte den största fest klassen men vi KAN! fattar inte varför man ska hålla på å dricka varje helt, grymt onödigt :) desutom blire ju roligare om man inte gör de varje helg då blire mer speciellt.
och jag kan ju säga att vi ska äga ut samhälls ekonomiarna på dansgolvet! så det så.

nä nu måste jag skynda mig iväg.


ciao.