AtasteofWinter.

fredag

Kategori: Allmänt

Nu var första veckan efter lovet över. Den har vart ganska slapp p.g.a. att vi haft en annan sak att göra än lektion i onsdags. Och det har vart lugnt på prov fronten, men till veckan så blire fysik prov... brukar inte alltid gå så bra men får plugga mer till det här provet ;) I helgen så blire jobb, ovanligt? NEJ, speciellt inte när det händer nått i Arvids. Antar att de flesta ska ut i helgen, But not me! har vart sugen på utgång den senaste tiden men de har inte blivit. Men snart blire ju Studenten och hela paketet så då kommer jag nog få nog av att dricka och gå ut ;b

har bestämt mig för att inte gå på balen. Det blev alldeles för jobbigt och ska jag vara ärlig så såg jag inte särskilt fram emot det.. visst, once in a lifetime, jag överlever! :) Har jag tur så kan jag sälja klänningen som jag redan hunnit köpa, annars så kan jag ju alltid behålla den. Det är en kort modell så det kommer säkert något tillfälle då jag kan använda den.


Ciao.

slut på det roliga

Kategori: Allmänt

var ett tag sen jag skrev nu men jag har vart en hel vecka utan internet, skönt! Jag och Niila spenderade hela lov veckan i B-näs och vi kunde inte ha önskat oss bättre väder. Strålande sol varje dag :) så de blev en hel del tid ute i det fina vädret. Vi byggde lite på stugan, ytterst lite men alltid nått, bra att komma igång iallafall. Lovet skulle gärna få vara 2 veckor istället för bara ett.. Men men, Back to school.

Ciao.

Årets första mjukglass!!!

Kategori: Allmänt

Idag så åt jag och Niila första mjukglassarna för i år och muummms vad det var gott! tur vi har teckans kiosk här i Arvids. I onsdags så fixade Niila ett par nya fälgar åt mig, 18", goode nice :D men nu måste man ju vara lite mer försiktig när man kör, men helt värt det! Och igår så fick jag en ny telefon. En sony ericsson, en vanlig gammaldags modell med knappar och ingen touch, skönt! blev sjukt less på min gamla telefon och allt det moderna. man behöver ju inte ens sånt?

fin audin med fin fälgarna.

Ciao.