AtasteofWinter.

30 augusti

Kategori: Allmänt

Blev utgång i lördags och det hände en hel del ^^ men överlag så var de roligt ;p Är ändå så sällan vi går ut så vi passade på när det väl händer nått i Arvids. Så nu lär de dröja innan nästa gång. Man blir ju så jävla risig dagen efter också.. Men det får man väl ta. Har vart och jobbat två timmar på morgonen och gjort bort plocket. Skönt! sen så for jag med hundarna på vittjåkk och gick en sväng, grymt skönt väder idag, solen skiner men det är inte så varmt. Snart så blire jobb igen. Men fram tills dess ska jag bara ta de lugnt och mysa i soffan :)


Ciao.

25 augusti

Kategori: Allmänt

Fick tillbaka bilen igår men den är fortfarande inte lagad.. Men igår så satte jag mig vid mammas dator och googlade på "problemet" och hittade nått intressant. For på en bilfirma imorse och det stämde inte riktigt men nu kanske vi vet vad felet är. Har även fått veta hur jag ska göra för att bilen ska starta ;p Så nu startar den utan problem men ska nog laga det dom trodde var fel hur som helst. Igår så planterade mamma och jag om blommorna så nu har vi tre fina växter i lägenheten. Tog bara några månader ^^ höhö Men det har väll inte varit prio 1 direkt! Och idag äre ju löning och det märks att jag har jobbat massor i Juli fick typ det dubbla än vad jag brukar få så thats nice. Så de kommer nog bli shopping bara jag och mamma är ledig samtidigt. Var länge sen vi var och shoppa tsm. På lördag blir det Bergnäs och bygga. Vi måste ju även försöka hinna bygga hundgården innan vintern. Och på söndag blire jobb! :)

Ciao.

23 augusti

Kategori: Allmänt

Märker att jag nästan bara skriver när jag är ledig men det är väll för att då har jag tid. Idag ska jag inte göra nått speciellt har tänkt gå en promenad med hundarna och fara ut på samhälle en sväng och handla lite. Känns skönt att inte behöva gå till skolan längre utan att få gå och jobba istället! Känns skönt att man har någonting att göra och  att pengar rullar in. Måste börja spara pengar så jag kan köpa nå vettigt ;) Kommer nog att få jobba en hel del tiden framöver hoppas bara jag kommer orka med de, har ju inte haft lov sen påsklovet ^^ och det börjar kännas. Men jag har ju mina lediga dagar då jag får ta de lugnt :) Igår så storstädade jag och Niila, så nu är hela lägenheten skinande ren! Också fick jag tre blommor igår som jag måste fixa några krukor till så dom inte behöver stå på köksbordet..

Hoppas att Audin blir klar snart, man märker hur beroende man är av att ha en bil. När jag jobbar så måste jag hem till hundarna på rasten. Men vi har ju haft tur och fått låna mazdan, subban och mormors lillbil så jag hoppas vi får tillbaka Audin snart! Men dom verkar ju inte ha brottom på det där stället.. kanske måste ringa och tjata lite ^^ Nä nu ska jag ta den där promenaden med hundarna medans solen skiner!

Ciao.