AtasteofWinter.

26 december

Kategori: Allmänt

Kan verkligen inte fatta hur julen bara sprang förbi? Julkänslorna har typ vart lika med noll förutom på julafton det var riktigt trevligt :) Niila och jag spenderade den i Jokk med hans familj och släkt. Kalle anka är som alltid ett måste och efter det bjöds vi på en massa god mat. Ett tag efter julklappsutdelningen så började vi dra oss hemåt. När vi kom till Arvids så blev det ännu en julklappsutdelning med familjen. Jag och mamma hade även tänkt fara på nattmässan och lyssna på alla fina stämmor men hon blev för trött ^^ Igår så köpte vi en TV på mellandagsrean och kan säga att den känns lite missplacerad i våran lilla etta, det är nämligen en 60". Men det kommer bli längre avstånd till TV:n i nya läggan så de kommer bli finemang! Skulle även vilja ha en systemkamera men det får nog vänta ett tag till, måste spara lite pengar så jag kan shoppa och handla lite på Ikea.

Idag har jag jobbat men det har vart rätt så lugnt ändå men då hann vi med en hel del andra saker också. Under helgen har vi även sett de tre twilight filmerna och kan bara säga att dom är SJUKT BRA!

Ciao.

18 december

Kategori: Allmänt

Fan att det hann bli sönda.. Idag (lördag) så har jag hunnit med en hel del. Började med att fara ut på några affärer och sen så for Niila, pappa och jag till vuotner. Vi tog med oss mormors gamla soffa som inte är särskilt gammal ^^ Vi fick i alla fall montera om en av dom gamla sofforna för att rymma den men nu så rymms det många i det lilla tv rummet. Hann även med att rasta polarisen lite. SJUKT KUL! visst det är inte så mycket snö men det räcker då :D Niila och jag for en kort tur med hundarna, Illu är lite rädd för skotern men det gick riktigt bra när jag höll i hon. När vi kom hem blev det pizza käk och styckning av ren. Så nu har vi kött i frysen! blev bara lite missöden när vi höll på, råkade smälta mammas köksvåg på spisen... men den funkar fortfarande! Nu blire sängen så jag är fit for work imorn.

Ciao.

15 december

Kategori: Allmänt

Idag har dagen gått fort, väldigt härligt för nu är jag ledig tills på söndag. Niila och Illu har vart borta och det har vart riktigt tråkigt.. har ju i och försig haft Axså men han ligger ju bara och sover.. Men nu är dom äntligen hemma :D Ikväll så har vi firat mormor och hon bjöd på god tårta, var kul att träffa släkten det blir ju inte så ofta nu förtin. Imorgon blir det att fara och skilja ren, ska bli kul. Var så länge sen sist. Hoppas bara att det inte är kallt!

Ciao.