AtasteofWinter.

helt slut!

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan och ser på tv och jag är helt slut! huvudet värker och jag mår inte bra alls.. Men det har ju hänt en hel del dom senaste dagarna. I fredags så började Niila och jag att flytta in i lägenheten. Vi var väldigt effektiva och flyttade nästan alla möbler i fredags så vi sovde där redan första natten. Och i lördags for vi tidigt på morgonen till Luleå, iofs så försovde vi oss 1,5 h pga av Axså som var orolig och rädd hela natten för det var så livat utanför. Men när vi väl kom fram till Luleå så satte vi oss på skotern och körde hela dagen, roligt vare och fint väder! alltid lika kul å fara å hålla på med renarna. vi hann även slösa lite pengar på jysk ^^ När vi komme hem så drog vi en till sväng med skotrarna och lederna här i Arvidsjaur är JÄVLART värdelösa, träningsvärk, CHECK! och senare på kvällen komme Frida och Johan och hälsa på, det var trevligt! :)


Ciao.

torsdag

Kategori: Allmänt

Idag fick jag bort svenska bok pratet, fan va skönt! nu är det ett prov kvar (v.9) och sen nationella veckan före påsklovet och sen är jag klar med svenskan :D wiiho! jag å Niila har vart på en massa affärer idag och kollat, riktigt kul ändå vi inte köpte nått, men lönen kommer ju imorgon ;) Också blev jag påmind att Amanda och jag hade fika idag så jag fick fara å köpa några sånna dära cocosbollar som är GRYMT goda, och det blev över några till mig ^^ Och idag har fysik faktiskt varit rolig, Bea, Johanna och jag satt och skrev labbrapporten och den blev gode nice, vi pimpade till den med en frisk färg, rosa! tror att den kommer uppskattas av Matts. alot!

Längtar som faaaan till imorgon!!!!!!!! :)


Ciao.

nu får bilen rulla ett år till

Kategori: Allmänt

Ja jag var och besikta bilen idag och det enda som faila var att det saknades en hjulbult.. haha Så det ordnade vi direkt efter. Fan va skönt att det inte var nått mer. Annars har jag spenderat dagen på dollar och på skolan. That's my life!

Ciao.