AtasteofWinter.

moonshine

Kategori: Allmänt

Har blivit lite dålig på att blogga men det är inte mycket som händer. Mest bara skola och det är ju SÅ intressant! Men i alla fall så var jag och testa GP:n igår och nog gick den lite hårdare än vad den gjorde förra året. Så jag lär slå min tid från förra året ^^ men vinna det är nog ingen chans.. Men jag kör ju för skojs skull nog för att det hade vart kul att vinna ;) ska se om jag lyckas ta nån bild på gamla pärlan. höhö
En dag kvar sen helg, det blir en sväng till Bergnäs imorron å hämta skoterhjälmen. Det var ett tag sen jag var där..Ciao.

fireworks

Kategori: Allmänt

Är inte alls taggad på biologi provet som är på onsdag.. hur fan ska man kunna plugga på ett så stort kapitel? gruvar mig för att läsa det för de tar så jävulst lång tid och jag orkar inte göra en sammanfattning på hela kapitlet, det skulle ta fleera timmar. Men det går som det går, hoppas jag klarar det så att jag kan gå vidare.
Nu är jag anmäld till tävlingen på lördag så i veckan nån gång blir att fara å test köra. Känns som  att jag kommer att bli nervös ^^ haha men ser ändå framemot det.
Bortsett från provet så känns det som att vi har en skön vecka framför oss. Imorn så blir det SISTA matte lektionen, inte ens en hel lektion tror ja. Och på torsdag blir det endast tre lektioner och alla är endast 1h lång. Så jag får försöka utnyttja hålorna och göra nå vettigt av dem ;) får se hur de går!


åååh jag vill ha sommar NU! men först lite skotersäsong!


Jag och Frida var ute å rasta dom förra vintern!

Ciao.

poowernap

Kategori: Allmänt

Kändes inte alls som fredag idag, mer somen dryg torsdag.. i alla fall första lektionen då vi var tvugna att skriva en sammanfattning på ett låångt kapitel i biologi. Men sen blev det glada nyheter på rekigionen, nu har jag ännu en kurs där jag kan se att slutet är nära. Det som vi egentligen har kvar är en inlämningsuppgift och ett prov. Fast då äre en gammal uppgift som jag inte hunnit göra än ^^ men det är inte alls mycket. Att skolan snart är över är typ det enda jag tänker på känns det som, nedräkning BIG TIME!
slutade i alla fall efter lunch men då var jag duktig och läste igenom biologi kapitlet och sen var jag och Amanda ännu duktigare som satt kvar på skolan en fredag till tio i fyra och skrev på historia filmanalysen. Så nu förtjänar vi verkligen helg!
Efter middan så la jag och Niila oss i sängen och chillade. Det slutade med att vi vaknade ca 3 timmar senare, Skönt att sova men efter dess har jag haft ont i huve :/ Nu sitter Niila och spelar Gta och jag nöter internet NOT nu ska datorn stängas av, sov gott!

Ciao.