AtasteofWinter.

25 juni

Kategori: Allmänt

LÖN yipie! Har gjort en budget den här månaden och då märker man att allt går åt på en gång ;) men har man mycket att betala så har man. Men jag klarar mig ändå, ska börja spara så jag kan åka och shoppa till hösten. I lördags for jag och Niila till B-näs och jobbade på stugan och gud så duktiga vi var! vi satte panel på en hel vägg och började på en annan. Vi hann bara arbeta några timmar eftersom jag jobbade både lördag och söndag. Håller på att beta av min 8 dagars jobbvecka, bara fem dagar kvar nu ;p ska bli skönt att vara ledig lördag, söndag och måndag och helgen kommer självklart att spenderas i B-näs och då ska vi bygga MASSOR!

Var ute och gick med Axså och Illu för en liten stund sen och efter ett tag gick Illus halsband sönder ^^ så fick träna på att gå lös med henne, gick väll hyffsat men var lite nervös.. Men det ska nog gå att lära den hunden det med. Hon är duktig på att lyssna.

Ciao.

19 juni

Kategori: Allmänt

Har vart lite dålig på att uppdatera men har knappt suttit nå vid datorn dom senaste veckorna. Niila har ju semester och han och pappa bor i voutner så jag har pendlat från vuotner till jobbet. Och helgen spenderades på jobbet och i B-näs. Var tvungen att sova själv i fredags och det är inte alls kul när man inte har gjort det på skit länge :( men de gick! och det blir samma visa ikväll men ska nog kunna somna ändå ;) I bergnäs hann vi i alla fall börja bygga lite grann. Vi satte upp all regel som vi kommer behöva på "nedervåningen" också satte vi upp två panelbrädor ^^ de kommer nog bli snyggt i alla fall :) har även hunnit måla taket uppe på loftet. Så de går framåt men vi kanske var lite sena med att börja men nu måste vi se framåt ^^

Idag har jag vart på jobbet och efteråt for jag till mona och åt tårta, de var gött! :) Åsså gjorde jag äntligen bort disken så nu äre bara resten av lägenheten som behöver städas.. Imorgon ska jag vara duktig och fara till jobbet tidigare och göra bort plocket. Kommer bli en lång dag men då kan jag fara till voutner utan att behöva tänka på det.

Ciao.

7 juli

Kategori: Allmänt

Jobb, Jobb, Jobb. Steg upp tidigt imorse och for och gjorde bort Gsd. Nu har jag en timma tills jag börjar jobba och ska nog mest bara ta de lugnt. Har vart på en promenad med hundarna men det är så varmt så det blev inte så långt. Måste nog frissera Axså lite mer ;) Var hos frissan igår så nu har jag lite kortare hår, skönt! sen blire att färga nästa vecka. På lördag blir det att fara en på en snabbtripp till Umeå för att köpa en båt, eller i alla fall kolla på en. Sen bär det av till Bergnäs och då ska vi äntligen dra igång med bygget på stugan. Vi har köpt panel :P så de kommer nog bli skit snyggt där inne. Känns lite dåligt att vi inte gjort så mycket än och sommaren är snart över.. men vi kanske hinner få till det så man kan bo där fast utan ström. men men det blir nog bra! får se om det blir nattivalen överhuvudtaget är inte så sugen, visst skulle de vara kul att se september men vi får se vad de är för väder och ifall vi orkar ^^

Ciao.