AtasteofWinter.

30 juni

Kategori: Allmänt

Blev väkt av min mor idag 15 min innan jag skulle börja jobba, flög upp ur sängen drog på mig kläderna, rastade hundarna och drog iväg, men jag hann!! :) Har gått bra idag var bara lite väl trött imorse och tur som jag har så hade min mor gjort en macka åt mig som jag kunde äta på fikat, mums!
Niila är kock idag och det kommer bli spännande att smaka :)

Ciao.

29 juni

Kategori: Allmänt

Im feeling fine! bara lite ont i halsen, men så länge jag slipper feber och huvudvärk så är jag nöjd ;)
Har vart till veterinären med Illu för hon skulle ta vaccin och det gick hur bra som helst, hon reagerade inte ens. Nästa vecka då äre axså's tur att besöka dom. Har tagit de lugnt idag, fixat lite med papper och plockat undan + att jag har 2 tvättmaskiner igång! kanske borde ta och städa och diska också ^^ känns som att det är en hel del som jag vill hinna med, gå ut på promenad med hundarna, tvätta akvariet åsså måste jag fara och handla. Får väll se hur mycket jag hinner med idag!

Ciao.

28 juni

Kategori: Allmänt

Blev en jobbig natt igår, Illu hittade foder påsen som stod i bilen och åt sig mätt så att hon såg ut som en kossa, hon var väldigt rund om magen kan jag säga! Och som ni kanske vet så kan det vara farligt. Så de blev att gå en promenad till huset för att försöka få igång magen också se till att hon drack för att torrfoder behöver vatten ^^ hehe. Vi var vaken ganska länge för vi ville att hon skulle börja s*ita nån gång så att hon inte hade fått förstoppning men hon ville inte riktigt det så vi gav till slut upp och gick och la oss. Imorse vaknade jag med huvudvärk, halsont och ont i tandköttet (visdomstanden tittar dram). Som tur var så har jag haft en kort dag på jobbet idag men jag vart helt slut och hade feber.. tur att jag är ledig imorgon ifall jag är sjuk då också. Vill verkligen inte missa jobb! Och idag blev vi bjudna på mat hos farmor och de var gött! Nä nu kanske man ska ta och lägga sig snart.

Ciao.