AtasteofWinter.

torsdag

Kategori: Allmänt

Var ett tag sen jag skrev nu men har int haft nån ork eller nå mycket att skriva. Men tänkte att nu måste jag väll ändå ta och göra ett inlägg. Lite har i alla fall hänt i mitt liv. Igår så vart det ett riktigt IMPULS köp, det blev ett nytt akvarium typ dubbelt så stort ^^ också sålde vi vårt gamla idag. Så det ser ganska fjuttigt ut med 11 fiskar men snart så ska vi köpa flera :D Tidigare så har vi vart sugna på ett större för att kunna ha fler fiskar och nu vart det så bra taiming att vi fick iväg vårt samtidigt. Har även gjort bort PA redovisningen Fan vilken lättnad alltså, har gruvat mig länge för den men det gick bra. En mindre kul grej som vi fick veta idag är de där muntliga svenska nationella som vi ska göra till veckan som jag inte hade nån aning om att vi skulle göra. Måste skriva nått slags tal/redovisning om några bilder eller texter.. SUCK! men det ska nog också hinnas göras :)

Ciao.

äntligen fredag!

Kategori: Allmänt

Gud vad veckan har gått fort! det beror nog på att jag har haft så lite skola. ;) har hunnit vara till Piteå två gånger i veckan och ätit på max två gånger ^^ onyttigt! hehe men när man är där får man passa på.
Idag blire att fara till B-näs och chilla, hoppas bara att det blir fint väder :D


Ciao.

road trip

Kategori: Allmänt

Igår så blev det en sväng till Piteå. Mamma och pappa skulle dit och laga bilen och sedan lämna den på en verkstad för montering av dieselvärmare så då fick jag agera chaufför. Vi gick en sväng på stan men jag har så lite slantar i börsen så jag fick hålla mig ifrån att shoppa. Det jag hade tänkt köpa, en hålslagare, fanns inte på en enda butik som vi kollade på :o skandal! haha
När vi komme hem blev det att stycka en ren, så nu har vi kött i frysen :)

Ciao.