AtasteofWinter.

31 oktober

Kategori: Allmänt

Hade fått ett mail imorse att mitt facebook konto har blivit aktiverat så tydligen äre nån som har hackat.. Men har i alla fall inaktiverat den igen. Har vart på jobbet idag och det har gått riktigt fint. Fick även mitt plock så jag vet vad jag gör ikväll ;) Ska nog bara äta lite och sen fara tillbaka till jobbet igen. Hoppas att mina kläder har kommit, ska nog springa ut å tjika i brevlådan! !

Ciao.

29 oktober

Kategori: Allmänt

Blev en sväng till Vuotner idag. Jag gjorde typ it ett skit, hjälpte pappa å lasta ved också hjälpte jag han när han sågade en plastskiva. Annars så chilla jag bara. Solen sken och det var inte så kallt ute så det var riktigt härligt att bara vara ute. Illu hann bära fram 4-5 råttor idag. Hon är nog lika effektiv som en katt ^^ höhö Vill inte veta hur många det är som slinker ner i magen..

Mor bjöd oss på planka idag med älgfile och det var helt underbart gott! Sen så fick vi panacotta till efterrätt :)

Nu är nog snart pausen slut så måste gå och slänga mig i soffan igen. HAde!

Ciao.

kvällspromenad och tur på "stan"

Kategori: Allmänt

Det blev en promenad med mor och hundarna ikväll. Inte jättelång men duglig :) Sen så bestämde vi oss för att fara ut på samhället för att köpa hårfärg åt mor och då hann vi även gå på en del andra affärer, dom flesta butikerna hade öppet. Mamma hittade lite kläder och jag köpte två flece tröjor eller vad det var, en till mig och en till Niila. Och just ja, idag fick jag helg!!!! 


 
Ciao.