AtasteofWinter.

20 år har passerat

Kategori: Allmänt

Ja idag fyller jag hela 20 år och man har hunnit en hel del på dom där 20 åren. Roliga saker, mindre roliga saker, saker man kommer minnas i hela sitt liv och saker som man ångrat. Man har hunnit förändras mycket under 20 år och man lär förandras som person resten av hela livet. Men jag är glad för den jag är idag!

Igår så hhade jag ledig dag men det blev att hjälpa mamma med hennes plock. Jag packade upp päronlampor i ca 6 h ^^ Sammanlagt var det 11200 lampor ;p Så jag hade vad jag gjorde men det var trevligt för alla på jobbet var så glada och pratiga. När vi var färdig fick vi börja med maten. När vi fyller år får vi bestämma vad vi vill ha till middag och vi tog min middag igår för mamma jobbar kväll ikväll. Det blev i alla fall min favorit Potatisgratäng och inbakad file med mögelost! Me like, det var gryymt gott! Sen så tog jag och mamma en lång promenad med Illu och det var riktigt härligt väder! Måste komma iform till Kick offen, Vi lär ju bada och basta en hel del ^^

Idag kommer Bea på besök och det kommer bli riktigt roligt att få träffa henne! har inte träffat henne sen studenten så det var ett tag sen.


En bild från studenten. Fotograf Fia K.

Ciao.

26 september

Kategori: Allmänt

Idag börjar jag inte förrän tolv så jag tog sovmorgon men väcktes av ett samtal klockan 9. Men det var nog lika bra för då hinner jag göra en massa. Helgen har varit fullspäckad. I lördags blev det jobb och efter det for Niila och jag till hans familjs stuga där Fia och Nadine var. När vi kom fram så hoppade vi in i Bastun och det var grymt skönt! sen så bjöd Fia på mat och det är alltid lika gott att äta hennes mat, gillart! Illu fick även träffa deras valp som hon lekt med tidigare och Silky som är en lite äldre lapphund. I början gick de sådär men till slut så lekte även dom med varandra. Igår så blev de dubbelt med jobb. Först dollar sen hjälpte mamma mig med plocket. Skönt att få det bortgjort men nu måste jag hjälpa mamma med hennes ;p Igår vart det även en ny bil. Niila och far var till Umeå och köpte den. Hör å häpna vi har köpt en combi!!! Satte mig i bilen igår när han komme och fan va utrymme man har ^^ men det är bra när man har två hundar. Och ifall man ska bort så har man massa packningsutrymme. Också äre ju automat och det är rätt så skönt att slippa växla. Nu måste jag hoppa i duschen och sen gå en promenad med hundarna.

Ciao.

19 september

Kategori: Allmänt

Förra veckan blev det jobb för hela slanten. Men hann även med en långpromenad tsm med Niila och hundarna. Vi gick väll cirka 1,5 timma och alla var trötta när vi väl var hemma. Vi kanske råkade passera en björn i skogen för det knaka och braka i skogen, kan säga att då fick jag puls! och axså med för jag drog han fort fram ^^ vi såg även några ugglor som var ute och jaga. I fredags drog vi i alla fall till Bergnäs där mor var. Som ni kanske förstår så är vi typ varannan helg i B-näs då jag är ledig. Men det är ju så jävla skönt att vara där! Känns som vi hann en hel del. Lägga ut nät (första gången jag la ut dom själv), "vikka" näten två gånger och vi fick en hel del fisk, abborre, sik, sellak och även en gädda men den slapp som tur var. På lördag eftermiddag drog vi tipp skjutbanan och Niila och pappa slöt på lerduvor och jag och mamma på en älgtavla. Vi var riktigt grymma allihop. Och snart har Illu en hundkoja. Vi hann nästan sätta upp allt stängsel bara en sektion kvar. Sen äre bara att bygga en dörr, Sätta bräder runtom och fixa till hundkojan. Och det härligaste under helgen var Bastun!!!

Ciao.