AtasteofWinter.

18 april

Kategori: Allmänt

Idag blev det en kort dag på jobbet. Jobbade in lunchen så jag fick sluta kl1 istället, skönt! Men hann med en hel del ändå. Sen hittade Niila på att vi skulle till vuotner och hämta hem sommardäcken men det var faktiskt en ganska bra idé för nu vet jag att jag kan köra minst en sommar till på däcken och har vi tur så kan vi fixa det billigt på forden också will see. Blev även en sväng till Lauker å titta på kossorna ^^

Ciao.

15 april

Kategori: Allmänt

hemkommen från B-näs för ett litet tag sen. Skönt att vara hemma men ändå så skulle man vilja vara kvar i stugan några dagar till. Vi fick i alla fall en kanon helg som förra helgen, sol varje dag och det känns för det hettar sådär skönt på kinderna, man känner att man har vart ute hela dagen. Och nu är ju faktiskt en av dom bästa årstiderna!! Man mår gött helt enkelt.

Imorn så börjar min långvecka. En ledig dag och det är tisdag och då har jag nog fullt upp skulle jag tro. Men det är bra att jag håller mig sysselsatt för då smäller det bara till så är det sommar!! Och då är det en hel del saker att se framemot, bland annat SEMESTER!! annars brukar man ju som jobba hela sommaren men nujävlar blire semester!!


Nä snart blir det att sätta sig i bastun men först packa upp lite saker.


Ciao.

9 april

Kategori: Allmänt

Påsken kunde fan inte blivit bättre!! Vi har haft kanon väder varje dag och njutit till tusen. Och självklart så åt vi meste hela tiden känns det som ^^ men godast var mackorna i järnet och påskmaten.

Håller på å försöka dra ned avsnittet av desperata husfruar som jag missade förra veckan. Hoppas det går! Blir i alla fall att jobba i tre dagar och sen bär det av torsdagkväll efter jobbet till B-näs igen. Me Like!


Ciao.