AtasteofWinter.

24 december

Kategori: Allmänt

Niilas mor ringde och väckte oss vid 8 och som vanligt kan jag inte somna om när jag vaknat på morgonen. Gick ut i kylan, den håller fortfarande i sig, och hämtade ved. Gjorde upp brasor i båda kaminerna och sen vart det en snabbdusch. Slog på tv:n och självklart går det en barn jul film. Funkar fint för mig! Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 10 så vi får se sista programmet av Greveholm. Sen blir det att göra lite risgrynsgröt! I fredags fick vi bra nyheter hoppas bara att det går vägen nu.

God jul!

22 december

Kategori: Allmänt

Har vart en riktigt härlig chill dag idag, blev väckt av Illu som vanligt. Steg upp, tittade ut genom fönstret och såg att det var ovanligt klart, sprang in i sovrummet, tittade på termometern och såg att det var - 30 grader.. Yaap, vi som hade planerat att gå en promenad. Den skippade vi kan jag säga. Blev små stunder i kylen när vi hämtade ved och när vi var inne i samhället och sprang mellan affärerna. Annars tror jag man mest varit inne. Har lagat god mat och eldat badtunnan. Så efter vi ätit den goda maten och efterrätten så blev det bad i tunnan i - 30 grader och sen lite värme i bastun. I helgen har vi Niilas syster Nadine på besök, Väldigt kul!

21 december

Kategori: Allmänt

Men titta vi lever fortfarande!! vaknade nyss, sitter och ser lite tv. Ska äta lite frukost sen ska jag fara till Arvids och göra julgodis med mor min. Blir lite knäck och lite choklad kola, hoppas vi hinner göra tryfflarna också. Dom var riktigt goda. Vi funderar på bio ikväll men vi får se om vi hinner. Igår kväll började vi fylla tunnan och nu är den full. Gick väldigt enkelt den här gången.