AtasteofWinter.

23 februari

Kategori: Allmänt

Vart ledig idag fast ändå inte.. Har gjort en gentjänst idag! Har spenderat nästan hela dagen hos mamma inne i hennes sovrum. Japp vi har tapetserat och tapetserat men vi hann ändå inte färdigt ^^ Först så hade vi inte koll när tapetaffären öppnande och sen hade dom inte nog med rullar ändå dom ska ha dom hemma men då bestämde mamma sig för att göra en fond vägg. Då fick hon sina gröna tapeter ändå. Är i alla fall helt slut nu så TV ja tack!


Ciao.

22 februari

Kategori: Allmänt

Nu har vi äntligen fått internet här hemma, känns jävligt skönt :) Då slipper man fara till mor och far varenda gång man behöver internet. Idag så blire jobb i 6 timmar och sen får jag vara ledig en dag! Hoppas, Hoppas att det blir fint väder imorgon! Då blir det att vara ute, annars blire att vara inne och städa ^^ lär nog måsta tvätta lite också. Idag ska dom i alla fall börja borra så snart har vi en egen brunn.


Ciao.

21 februari

Kategori: Allmänt

Idag så börjar jag sent så det blev lite sovmorgon men var tvungen att stiga up åtta för anticimex skulle komma. Fick tydligen en gratis undersökning av dom genom försäkringen. Det lät som att huset var i bra skicka i alla fall ;p
Idag kommer vi även att fixa internet så då kanske det blir lite mer uppdatering. ^^
Och jag måste bara säga, Vilket väder!!
Ciao.