AtasteofWinter.

29 mars

Kategori: Allmänt

Har knappt suttit något vid dator på sista tiden därav den dåliga uppdateringen.. Men igår fick vi i alla fall en dålig nyhet.. Vår utlandsresa var inställd :( :( :(  Det har löst sig nu fast det blir en vecka tidigare men vi får fara på samma ställe och samma hotell :D Hann ju tro en stund att allt skulle skita sig. Nu får vi bara hålla tummarna för att dom inte ställer in den här resan med, då går jag under!!
Imorgon bär det av till fjälls, vi är duktiga på att vara impulsiva men när det är enda helgen som passar, vad gör man? jo man far. Kommer bli första gången för mig, känns KUL att vara utan ström och vatten men det ska nog gå fint ändå. Får hoppas att vi i alla fall får tur med vädret!


Ciao.

19 mars

Kategori: Allmänt

Förra veckan hände en hel del, Jobb som vanligt men hade fler lediga dagar än jobb och det kan ju vara skönt ibland. Hann med att sitta ute och bara ta de lugnt i det fina vädret. Niila och jag pimplade första gången för i år och han fick sig två abbar och jag 0.... Men jag tar igen det ;P Blev även att köpa en ny kyl/frys för vi fick en lukt i den gamla som inte gick att få bort. Helt sjukt, provade jävlart allt men det funkade inte. Men nu har vi en ny å fin :)

I lördags blev det att bada tunna, fan va skönt det är !!! :DCiao.

9 mars

Kategori: Allmänt

I veckan har jag hunnit baka muffins 2 gånger och före dess var fleeeera år sedan. Första satsen blev väl sådär men jag skyller på dom värdelösa formarna som vek sig ^^ plus att dom var aldelles för stora. Nya formar införskaffades och jag lade till lite kakao och då blev dom jävlart perfekt! MUMS! Förra veckan gick det inte så bra på besiktningen av bilen.. Typ det svåraste felet man kan ha på en bil, avgasvärdena. Men nu efter nya tändstift, ny termostat och en ny katt så äre löst och bilen godkänd !! Lite kul att katalysatorn var helt tom, inget nät alls så det var inte så konstigt att alla värdena var skyhöga. Men nu har vi ett nytt problem och det är kylen, jag blir fan galen! Hoppas bara vi slipper köpa en ny kyl.. :(


I helgen blire jobb för hela slanten och melo festival! YEAH!

Ciao.