AtasteofWinter.

28 oktober

Kategori: Allmänt

Och nu var snart denna helgen över, sjukt tråkigt tycker jag.. Har Hunnit göra en del saker i alla fall, I lördags blev det fågeljakt med Illu för första gången. Tyvärr så blev det ingen fågel men hon fick stöta upp två stycken i alla fall så hon fick jobba och lära sig. Jag trodde inte att det skulle vara så spännande att jaga ^^ men man får grym puls när man hör henne tok skälla och man vet inte vad det är man smyger på. Så det var riktigt kul! Bjöd familjen på middag, ett nytt recept jag hittade på nätet. Tror alla höll med om att det var riktigt gott! de var inte svårt att laga men det tog ändå ganska lång tid för det var många saker som skulle göras, men helt klart värt i slutändan.
Idag blev det en till dag ute i det fina vädret. Vi följde mor och far till Vuotner och vi tog en skogspromenad och kollade gränserna. Illu for efter nånting men vi hann aldrig se vad de var för nått..
Sen har vi bökat på med enris också satte vi upp en ljusslinga på huset. Blev väldigt fint vill jag lova.

23 oktober

Kategori: Allmänt

Idag försökte jag byta hårfärg men det var svårare än jag trodde.. två färgningar senare och det är ändå inte bra. Vet inte riktigt hur jag ska förklara vilken färg det är men det ser väl lite röd-brunt ut med blonda inslag(?).. Japp men ska låta håret vila nån dag sen så blir det en ny färgning. Vet egentligen inte vilken färg jag är ute efter men det kommer nog bli bra i slutändan. Annars så blev det en promenad med hundarna till mormor, det var sjukt halkigt ute på gatorna idag.. Tur att man hittade några asfaltsfläckar i alla fall!
 
 
en vanlig dag i renträsk ;)

18 oktober

Kategori: Allmänt

Ledig dag idag, blev mest en slapp dag.. Fick besök av mor så jag bjöd henne på lunch och sen så gick vi en promenad med vovvarna. Det är roligare att gå med hundarna när de får vara lösa och springa runt. Axså får sån himla fart! går man i samhället får man dra honom framåt.. Har i alla fall planterat om blommorna i dom nya krukorna. Får se om jag lyckas göra nått mer vettigt i eftermiddag. I helgen är det jobb helg hoppas tiden rullar på fort!
 
en bild från hamnen i Alcudia.