AtasteofWinter.

30 september

Kategori: Allmänt

Happy birthday to me!! Japp då var man ett år äldre, känns som att det slutar vara någon idé att fylla år. Man blir ju inte yngre.. ^^ Men har haft en lugn dag också fick jag en massa fina presenter. Tack! :) Hann även slösa lite pengar när jag beställde julgardiner men det är snart dax. Niila lagade en favorit från utlandet räkor i vitlöksolja. Mums blev lika gott som på mallis. huvudrätten bestod av smörgåstårta så det var inte helt fel.

29 september

Kategori: Allmänt

Igår blev det en kort dag på jobbet, tog på mig att jobba extra 5 timmar, då hann jag även vara ledig lite grann. Niila fick sluta två så då begav vi oss till Vuotner för att paddla kanot. Niila, jag, Axså och Illu for ut på nya marker men fort upptäckte vi att vädret inte var på vår sida. Två bäckar hann vi upptäcka sen gav vi upp. Var lite tråkigt när vi bara hade en paddel också.. Men vi ska ta och göra det nån fler gång, då blir det två paddlar och älven istället.
Idag for vi också till Vuotner men det var mest för att få smaka på farmors våfflor! vi passade på att dra hem ett vedlass till. Illu fick sig en ny kompis när pappas arbetskamrat kom med en valp. Busade som bara den, alltid lika kul å se! När vi kom hem började Niila göra upp en brasa i badet och sen kastade vi in all ved och staplade den. Sen var det bara att skynda sig till arvids för då passerade Niilas mamma Fia. Hon kom med fisken vi beställt också fick vi presenter. Super fina vin glas med renar m.m och en lika fin vinkaraff. Me like har inte ens fyllt år än ^^

24 september

Kategori: Allmänt

Kom hem i fredags efter en skön vecka i solen! Var lätt värt att ta en utlandsresa detta året. Vi har i alla fall njutit av solen, badat och ätit god mat. Men nu är man tillbaka till verkligheten, det är skönt på sitt sätt. Bäst är nog att det klirrar in lite pengar på kontot imorgon, det gillas.