AtasteofWinter.

30 augusti

Kategori: Allmänt

Så skönt att vara ledig!! kan inte säga att jag hunnit göra så mycket som jag hade velat men en tvättmaskin har det blivit i alla fall och naglarna är nymålade haha. Har även inhandlat mammas födelsedagspresent så den här gången var jag då ute i tid för hon fyller ju inte år förrän 12 september.

Hittade även på att bjuda mor, far och bror på middag. Fläskfilé med vitlökssås och hasselbackspotatis. MUUMS har bara lagat det en gång tidigare men det är jätte gott! Också hade dom små jordgubbar på Ica som jag verkligen inte kunde låta bli.. älskar jordgubbar, godast att äta dom som dom är! Vi har fått en hel del jordgubbar i våra pallkragar men dom börjar vara slut^^

29 augusti

Kategori: Allmänt

Oj var ett tag sen man var in och skrev men det är som vanligt att man antingen inte har nån ork eller tid. Men nu har jag fått helg och det känns underbart! hade vart skönt med sovmorgon imorgon men ska stiga upp vid åtta och åka och hämta Emma i Jörn som kommer med tåget. Men när man väl har vaknat är det mest bara skönt att man stigit upp tidigt för dagen blir så mycket längre.

Vi har i alla fall flyttat bastun nu så det händer grejer men som sagt det är bara början, jord ska forslas hit och krattas ut, strömmen ska dras och trallen ska spikas. Får se om vi hinner göra trallen i år eller om det får bli till våren när snön har försvunnit. Skulle vara kul om vi hann nu för då kan man bada lite i höst/vinter/vår. Mycket härligare att bada tunna när det är lite kyligare ute. Men förhoppningsvis blir det Bastu ikväll!!

Och Axså har blivit sjuk och det blir bara värre men jag hoppas att det börjar bli bättre snart..

12 augusti

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga upp lite bilder från helgen.
 
Andreas och Sannas bröllop