AtasteofWinter.

28 februari

Kategori: Allmänt

Äntligen är det snart helg, bara en arbetsdag kvar. Ledig helg är underbart! Har jobbat på mest hela veckan, var ledig i tisdags men då gjorde jag inte så mycket. I helgen blir det nog voutner och skoter. Annars vette tusan. Imorron ska vi i alla fall bjuda Niilas syster och hennes pojkvän på middag. blir trevligt!

17 februari

Kategori: Allmänt

Igår så startade vi upp netflix så att vi ska kunna se nån film när det inte går nån på helgerna. Det är konstigt att det näst intill aldrig går en bra film på lördagar?? Ja nu har vi då lite större utbud nog för att jag tycker att det var rätt gamla filmer men ändå många man osett. Så vi får väl se om vi vill fortsätta efter gratismånaden.

Dagen startade lugnt framför tv:n men jag kände att jag var lite väl lat så jag tog tag i städningen och dammsugade hela huset. Men plötsligt vart klockan mycket så vi drog in till Arvids och hjälpte mor och far och riva köket. Nog för att jag mest tittade på och var ivägen höhö. Som tack fick vi middag, skönt!

16 februari

Kategori: Allmänt

Idag blev det en ute dag i Vuotner. Niila och Pappa hämtade ved i skogen och jag och mamma skötte om elden. Det blev en promenad efter skoterspåret också men det var himla tung gått. Men då ger det ju lite mer träning. Och självklart åt vi det godaste, varma mackor och varm choklad. MUMS! Kanon väder hade vi också hela dagen och man fick vårkänslor. GUUD vad jag längtar till påsk. Kanske inte så konstigt när jag fick veta igår att jag är ledig i en hel vecka. Kan verkligen inte bli bättre än så för bland det bästa jag vet är påsken i B-näs och alla härliga människor som brukar vara där. Yes, ser verkligen framemot det. tänkte bjussa på några bilder jag tog idag.