AtasteofWinter.

31 januari

Kategori: Allmänt

Yes, äntligen blev det helg! Dagen har vart lite halv seg men det är nog för att man velat att klockan skulle bli fyra. När klockan väl var fyra så stod vi alla och skrattade på lagret om hur normala vi är och hur vissa lyckas göra bort sig. Japp vi gillar humorn på jobbet, den är toppen! :) När jag väl kom hem efter en sväng på affären så hittade jag Niila på taket med spaden. Han passade på att skotta snön där när han väl var igång, vi har haft det hängande över oss de senaste veckorna, nu äntligen är det gjort. Kan säga att det var en hel del snö att skotta bort innan vi fick fram bron igen. I helgen är det dags för förändringar, måste passa på när jag har lite längre ledighet. Som sagt det var bättre förr!

27 januari

Kategori: Allmänt

Kort dag igår på jobbet så tiden sprang bara förbi. När jag kom hem så for vi en kort promenad med hundarna och provade skoterspåret påväg hem. Blir lite tråkigt att gå samma väg hela tiden. Blev en lugn kväll igår, provade ett nytt recept som jag fick av Anna, grekisk pyttipanna, det var enkelt men gott! Som det ska vara. Annars blev det lite tv tittande och skottning.
Idag blev det en snabb visit i bästa B-näs. Solen sken och det var lika vacker som alltid. Men kallt.. Snart ska vi gå över till grannarna och äta middag, efter det så blire bastu!

24 januari

Kategori: Allmänt

Ledig dag idag och jag tog sovmorgon som vanligt. Alltid lika härligt att vakna av sig själv, det är bra när man slipper ställa klockan men man sover ändå inte bort hela dagen. Vaknade i alla fall vid tio och då var det bara att stiga upp och släppa ut Illu. Det är väldigt fint väder idag så jag var tvungen att gå en liten sväng. Blev fem km idag, ganska lagomt. Hundarna fick springa av sig också fick vi träna lite lydnad. Blev också att ta några bilder när vi var ute. Imorgon kommer älsklingen hem <3