AtasteofWinter.

21 juli

Kategori: Allmänt

Nu är semestern över.. Känns riktigt surt och man funderar över varför man inte tog en vecka till, men så är får spara den till senare då lär den också uppskattas. Men har haft det riktigt härligt i alla fall, kunde vart bättre väder men sån tur har man aldrig! Känns tungt att jobba imorn men det ska nog gå bra.

18 juli

Kategori: Allmänt

Idag fick vi fara in på audio video och köpa en ny dator.. Vi har skjutit det framför oss pga av kabeln var trasig men för det mesta så gick det bra att ladda men idag hände det en liten incident med valpen och hon råkade tugga lite på kabeln så de kom fram trådar, när jag skulle kolla på det sprakade det och blixtra till så vi hade inte så stort val. Men jag lyckades fixa över mina bilder och musiken från gamm datorn i alla fall. Är ju inte så kul att förlora alla bilder. Känns lite ovant med en ny dator men man lär sig väl.
Sista lediga dagen imorgon.. har inte planerat nått speciellt förutom att vi drar upp till Jokkmokk när Niila har slutat. Om det är dåligt väder blir det nog en soffhängar dag.

11 juli

Kategori: Allmänt

I söndags bar det av ner söderut i lastbilen och jag har upptäckt att det är ganska skönt och kul att åka lastbil. Speciellt när man är på ställen där man så sällan är, mycket nytt att se. Var perfekt att åka söndag när det är digilistan, fast Niila har vart snäll hela resan och låtit mig lyssna på musik kanaler den mesta tiden.
I måndags när vi var och lastade trailern så passade vi på att hämta en valp så nu har vi en ny bäbis i huset. Den här gången blir det nog lite mer jobb genom att hon är blandning av malamute och husky men det ska nog gå bra. Lite kämpigt med Axså som mest morrar och hugger när hon vill busa men det kommer nog gå över. Hon är himmla söt i alla fall och hon lyssnar bättre och bättre på det vi säger. TA I TRÄ, hon har inte kissat eller bajsat inne sen vi hämtade henne och det är helt underbart!! hon säger till när hon vill ut och det kan ju inte bli bättre, speciellt när man bor i ett hus och inte alltid har ögona på dem.
 
Snart har det redan gått en vecka av semestern och det känns hemskt.. Hur ska man hinna vila upp sig när det bara är en vecka kvar? Jaja, får väl försöka ta de lite lugnt och verkligen njuuta. Hoppas på fiske väder i helgen för det har verkligen vart uselt.