AtasteofWinter.

27 juni

Kategori: Allmänt

Sista lediga dagen innan semestern, jobbar i åtta dagar till sen är det vacation!! Längtar så sjukt mycket. Kommer bli väldigt skönt att få vara ledig nog för att jag bara tog två veckor nu i sommar men då har jag kvar dagar som jag kan ta ut sen. Det enda som är planerat är att vara på världens bästa ställe B-näs. Hoppas bara på bra väder så att man kan göra något och inte bara sitta inne, typ som idag, gud vad deprimerad man blir av regn.. Men blir nog en promenad med Emma senare idag. Vi tänkte trotsa vädret lite. Sen är det bara att försöka tagga till så man klarar av de här åtta dagarna. Idag kommer Niila förhoppningsvis hem, han har vart borta hela veckan.. Men med våran tur så ses vi väll i dörren..

24 juni

Kategori: Allmänt

Har haft ledigt i 6 dagar efter idag, riktigt jävla skönt! Har hunnit laga bilen i Luleå så nu funkar AC:n som den ska. Resten av ledigheten har spenderats i B-näs med släkten. Tråkigt väder hela helgen men hur trevligt sällskap som helst. Blev inget fiske men vi hann i alla fall ha ute mjärden så igår rökte vi abbar också stekte mamma abborre till midda, MUMS. Nu har vi sovit för första gången i lillstugan också och det var mysigt nu måste vi bara se till att göra den helt klar.
Nu när ledigheten är över så blir det jobb för hela slanten. Är ledig en dag till annars så jobbar jag i två veckor sen blire semester. Längtar som bara den!!

Illu i påskas.

2 juni

Kategori: Allmänt

Igår kom Fia, Nadine och Magnus på besök. Vi grillade i spöregnet och maten blev jätte god! Efter lite surr så bastade vi nere vid sjön med grannarna och vi tog vårt första bad i sjön för i år!! Fan vi var tidiga alltså, brukar väl bli i slutet av juni-juli nån gång man badar men inte i år. Det var faktiskt riktigt skönt också. Idag har vi dolat på lite i trädgården, planterat sallad och morot. En riktigt trevlig helg. Nu ser jag framemot en kort arbetsvecka på tre dagar!