AtasteofWinter.

28 mars

Kategori: Allmänt

Äntligen ledig!! känns förjävla skönt alltså. Blev i alla fall en tur till Luleå igår. Följde mormor på sjukan och sen for vi på storheden. Vi skulle handla mat till påsk och en hel del mat blev det. Och kanske lite väl mycket godis.. Men man får väl vara generös och bjuda :) Har även investerat i en ny kamera, en systemkamera. Det blir vääldigt mycket bättre än med en digital kamera. Så än så länge är jag nöjd.
Väntar på att älsklingen ska vakna så vi kan packa bilen och dra till B-näs. Får se hur mycket man glömt men jag tror jag har packat det mesta nu. Ser verkligen fram emot helgen och jag hoppas vi får fin väder!! hade gött!

25 mars

Kategori: Allmänt

Nu är det nära, endast en dag kvar till ledighet. Har sett till att jag har många uppgifter som måste göras imorgon så då går nog dagen fort. + att jag får sovmorgon! Ser framemot Onsdag då det bär av till Luleå, länge sen sist jag var till nån stad. Ska inte shoppa men någon fin sak kanske man hittar. Polarisen är trasig och vi har ännu inte fått veta ifall den hinner lagas. Håller tummarna för det.

20 mars

Kategori: Allmänt

Har gått på min längre jobbar vecka och ser framemot slutet. Slutet betyder ledig i 7 HELA dagar!! Och det verkar som jag har fullt upp. Blir en sväng till Luleå och shoppa lite, Påsk i Bergnäs såklart och sen ska vi försöka hinna med en sväng till Ikea. Längtar så sjukt mycket till stugan och påsk, hoppas bara att dom hinner laga skotern annars så blire lite tråkigare men det kommer ändå bli trevligt. Ska bli kul att hänga lite med släkten och alla andra som ska vara där. Får hoppas att solen tittar fram också.
Har nånting att se framemot på lördag i alla fall, då blir det spa och restaurang besök med jobbet! Då ska vi skämma bort oss lite.