AtasteofWinter.

29 maj

Kategori: Allmänt

YES!! han klarade uppkörningen så nu är han färdig och han har redan farit och jobbat. kan de bli bättre? dont think so. Han har varit riktigt duktig och nu får han göra det han verkligen vill göra, underbart!

Har en arbetsdag kvar tills jag är ledig en dag. På schemat imorn står frisörbesök för både jag och Axså. Annars så hoppas jag på fint väder så man kan sola en stund men det skulle tydligen vara varmaste dagen idag. men vi får väll se.

28 maj

Kategori: Allmänt

Idag smäller det. Kommer vara så sjukt nervös innan jag fått veta hur det gått för min man. Jag tror och hoppas att det kommer gå bra men det beror nog på hur nervös han blir ;)
På torsdag ska en hundfrisör klippa Axså. Alltså kommer han nog bli fint klippt för första gången för när vi klipper han blir han ju inte så söt. haha Men jag satt mer än en timma igår och redde ut tovor och kammade honom. Tänkte att det säkert underlättar när man klipper. Sen så får matte färga bort utväxten det kommer bli skönt, den börjar vara lite väl mycket.

17 maj

Kategori: Allmänt

Igår var jag ledig och vädret var verkligen på topp! började med en dusch och sen en promenad med hundarna. Efter det bjöd bror min på lunch och sen for vi till Luleå för han skulle göra några grejer inför provanställningen. Hittade en födelsedagspresent till bror som fyller år idag. Johan fick ta Caddyn och jag åkte hem med Niila. Faktiskt ganska skönt att åka bil när det blir så sällan man far långa svängar, speciellt när man har en ny skiva med grym musik.
Vi har även börjat förbereda för flytten av bastun, Niila skruvade ner trallen också har vi kapat ner några träd. Så nu jävlar smäller det! Det kommer bli så bra när det är färdigt. Det är mycket vi vill göra nu ute på gården men vi får ta det pö om pö så att det inte bara blir halvgjort. Ser ut att bli lika fint väder idag så de känns som att sommarn är på G, me like ;)