AtasteofWinter.

28 oktober

Kategori: Allmänt

Har haft en underbar helg i helgen! När vi kom fram till Jokkmokk så hälsade vi på Fia en snabbis sen tog jag och mamma en promenad till hotellet med hundarna. Vi gjorde oss i ordning och gick sedan på festen. Det var mycket folk och riktigt god mat. Stämningen var på topp och jag har aldrig sett Fia så glad!

Var lite tufft att vara nykter men det gick bra ändå. Kändes ganska skönt när man såg vissa bli lite väl på lyset ^^ Och dagen efter var det underbart. Hundarna tror jag trivdes rätt så bra på hotellet, vi var ensam i den byggnaden så dom hade det lugnt och skönt.
Det är inte ofta man bor på hotell och det är förbannat skönt, riktigt härliga sängar och grym frukost.

Lite slö är man efter helgen så det är skönt med ledig dag men nu måste jag försöka få något gjort här i huset.

26 oktober

Kategori: Allmänt

Igår fick jag lyssna på bäbisens hjärta men h*n rörde sig så mycket så det gick inte så bra. Men det är ju positivt att h*n sprattlar och rör sig för då mår h*n bra. Målade naglarna så att de ska vara fina till ikväll och väntade på att mamma skulle komma hem men då dök Niila upp och vi for ut och åt. När mamma väl kom hem och hade ätit så tog vi en promenad med hundarna. Men det var så sjukt halkigt och Silba drog ganska mycket (inte så van att gå i koppel) så jag fick ont i ryggen för att jag spände mig hela tiden så mamma fick ta över. Efter det var jag helt slut men vi drog ut på samhället och handlade lite. Niila ringde och sa att han hade en överraskning men jag ville att han skulle berätta det när han kom hem, trodde att det var nått som skulle vara roligt för han bara.

När vi handlat så drog vi igång med bakningen. Har suttit och luktat på saffran på jobbet så jag blev så sugen på saffransbullar. Oftast är det mamma som gör det mesta men nu föreslog hon att jag skulle baka ut så jag ska lära mig nån gång och det var smart ^^ Kan säga att dom blev riktigt goda!

Till slut vid åtta så kom Niila hem och jag fick höra överraskningen och jag blev superglad! Niilas mamma har fixat ett hotellrum åt oss som vi får ha hundarna i. Fan va skönt alltså, då behöver vi inte lämna fem hundar i ett hus, fem hundar som inte är så vana att vara tillsammans. Och ifall jag blir trött är det nära att gå och lägga sig, men de tror jag inte kommer vara så stort problem. Nu är det bara att packa och göra sig klar!

23 oktober

Kategori: Allmänt

Äntligen får vi se lite fin vit snö! Det blir så vackert och så mycket ljusare. Får se hur länge det får stanna kvar men jag hoppas att det blir vinter nu.

Nu är det bara en dag kvar till helg, långhelg till och med, ledig i fyra dagar. Planerna som finns är Fias 50 års kalas i Jokkmokk, det blir nog super trevligt men jag är inte så taggad, fest och vara nykter brukar inte vara det roligaste men får göra det bästa av det :) Blir kul att träffa hans familj i alla fall för det är inte så ofta. Annars så blir det nog en lugn helg med stök hemma i huset.