AtasteofWinter.

My och hennes söta nya skor

Kategori: Allmänt

 
 

26 april

Kategori: Allmänt

Har spenderat hela veckan i b-näs förutom när vi for till Luleå. Vi har verkligen haft toppen väder och lite färg har man fått. Har mest blivit att sitta ute i solen. Golvläggningen blev uppskjuten på grund av att vi måste laga väggen först. Men vi har i alla fall tagit fram timmerväggarna så nu har vi typ miljarders spikar att dra ut.. Och planerna har ändrats, det blir att slå panel på tre väggar och ha kvar timmerväggen på långsidan. Det blir nog snyggt det med!

Vi har också vart ute och gått men har fortfarande ont i kroppen sen foglossning så det går inte så fort och blir inte så långa promenader men man rör sig då i alla fall.
Känns tråkigt att veckan är över snart men vi har haft det riktigt bra, dessutom är det ingen lång vecka till veckan heller, är ju valborg på onsdag! Få se om vi är så fylla tunnan till dess, har som blivit en tradition. Om lillan sover så får jag passa på att bada annars så får jag ta det nån annan gång ;)

22 april

Kategori: Allmänt

Oj så fort den här helgen sprang förbi, det är för att vi haft det så trevligt! Tråkigt bara att L bröt armen, stackarn och skotrar gick sönder men vi gjorde det bästa av situationen. Fint väder för det mesta och snön tinar för fullt man börjar längta till sommaren.
Jag har sån tur att både Niila och mor är ledig resten av veckan!! Idag ska vi på en snabbvisit till Luleå och köpa golv för att fixa till i tv rummet innan det ska monteras in en kamin. Vi ska riva bort tapeterna så timmerväggarna kommer fram. Det kommer bli fint när vi är klar. Förhoppningsvis ska vi också hinna vara ute i solen och gå nån promenad som vi inte hunnit med hittills. Mys i stugan helt enkelt!