AtasteofWinter.

en evig väntan

Kategori: Allmänt

I helgen hade vi besök av Niilas kusin Jannis. Första gången han hälsade på. Vi bjöd på plankstek till middag och satt å surrade hela kvällen. I söndags bakade jag en tårta åt mormor och hon bjöd släkten på middag på rolles krog. Jag åt en oxfile från grillen och det var verkligen gott! 
I måndags fyllde mormor år så då var vi dit och smakade tårtan.
 
Är så less på att hus försäljningen drar ut på tiden men det finns inte så mycket att göra. Förhoppningsvis hinner vi skriva papper innan veckan är slut. Annars blir det nog inte förrän i Januari och då blir de tajt att flytta ut till sista januari.. men blir det så kanske vi får flytta datumet. Känner inte för att börja packa innan man fått allt klart.
 

städa, städa, städa

Kategori: Allmänt

Efter jag fått My att somna så har jag städat till i köket, det var som ett bombnedslag.. sen så drog jag fram dammsugarn och städade alla rum. Nu tar jag en snabbvila i soffan. Lillan borde vakna snart annars måste jag väcka hon. Hon sover så sjukt bra ute i barnvagnen nästan för bra!
Imorgon är det besiktning av huset därför jag städar, är nervös utan anledning men man vill ju inte att dom ska hitta nått fel. Vad vi vet så är det inget men samtidigt vet man aldrig. Håller tummarna i alla fall!

På fredag ska vi titta på ett hus i arvids, håller även tummarna för att det ska gå vägen. Då slipper vi kanske lägenhet :)

Aj aj

Kategori: Allmänt

Vaknade, klev upp och kände att nu är det fel i ryggen igen.. Gör så sjukt ont när man rör sig. Jobbigt när man måste bära på My, men det värsta är att böja på sig.. Aj Aj. Men men hoppas det går över fort!

Idag provade jag ge My gröt till frukost istället för ersättning och det gick riktigt bra. Bvc säger alltid att det är bättre med gröt men inte varför? Dom ringde idag så nu har vi fått en tid för 10 månaders kontroll. Då får jag väl passa på och ställa några frågor. Ska i alla fall bli spännande att se hur mycket hon har vuxit :) Tror sist vi var dit var när hon var ca 6 månader så det är ett bra tag sen.

Imorse passade jag på att beställa hem några klänningar. Vi har nämligen funderat på att gå ut på juldagen! Vi har inte varit ut sen 2012!! sjukt. Men vi tycker det är trevligare med "hemma" fester. I alla fall så har jag inte riktigt koll på vad jag har för storlek så det blev fyra likadana klänningar i två olika storlekar och två färger. Har svårt att bestämma mig men skickar tillbaka det som inte passar.

My ligger ute i vagnen och sover, när hon vaknat så åker vi in till samhället. Ska hämta ut en julklapp och sedan laga mat till mor, far och Niila för ikväll ska jag, mor och My på tupperware(?) party i glommers. Har aldrig vart på nått sånt så det blir kul.