AtasteofWinter.

26 februari

Kategori: Allmänt

Idag fick vi äntligen den nya kylen, UNDERBART! hoppas bara att den håller längre än den förra.

25 december

Kategori: Allmänt

Kollade blodtrycket imorse och det ligger fortfarande på samma, skönt att det inte stigit! Men hade ont i huvudet hela natten och imorse så jag ska ta bort en tablett och se om det hjälper. Måste också komma ihåg att dricka mycket vatten.

Idag har jag bara tagit det lugnt, har ingen ork att göra nått. Men måste ta tag i räkningarna ikväll, alltid lika kul ;) Ikväll kommer Niila hem igen, hoppas bara han hinner komma hem innan jag lagt mig men vi får väl se.

24 februari

Kategori: Allmänt

Idag så sjukskrev jag mig för jag mår inge bra och behöver verkligen vila. Skulle ha varit sista veckan, känns trist att inte kunna jobba klart och få känna den härliga känslan att det här är sista dagen. Men om jag känner mig piggare till veckan ska jag dit och bjuda på fika.

Blir lite svårt att hålla sig still men blir rätt så trött av medicinen så jag har bestämt att jag bara får göra nån sak varje dag annars är det vila som gäller. Idag så blir det att fixa så att det går att tvätta igen. Det måste vara något fel med avloppet för när maskinen töms på vatten så kommer det upp ur röret istället för att rinna undan. Då äre bara att ta fram propplösning och sen så funkar det att tvätta normalt igen.

Måste bara säga vilket härligt väder, men lite tidigt för vår ;)