AtasteofWinter.

29 januari

Kategori: Allmänt

Snart var det helg igen bara en arbetsdag kvar, tiden bara springer förbi när jag jobbar så korta dagar och har tre dagars helg! Men det känns som man har mer att göra än man någonsin haft. Massa saker som ska retuneras, skötbordet och det gamla modemet, trasig kyl så maten måste inhandlas samma dag, sjukt stor strömförbrukning så förmodligen någonting som är trasigt och vi gissar på spisen och sist men inte minst så är det nått tokigt med forden, motorfel visas på displayen och det känns inte så tryggt. Japp hoppas att inte hela 2014 blir som det börjat..

Men men har funderat på att skaffa två dragselar och linor och prova köra med en spark och se ifall de funkar, inte alla hundar gillar att dra fastän de är draghundar :)

I måndags skruvade jag och Nadine ihop spjälsängen och bäddade i ordning, vi tvättade de nya barnkläderna också möblerade vi om så Nadine fick sin säng i det andra sovrummet så vi kan börja ställa i ordning i barnrummet. Det blev mycket bättre i "kontoret" nu efter ommöbleringen så de vart riktigt nice. Hon har även beställt en ny laddkabel till gamla bärbara datorn så när den kommer kan vi snöra bort den gamla stationära datorn som man får psykbryt på om man försöker skriva ut nått.

26 januari

Kategori: Allmänt

Nu har vi äntligen målat klart sängen, gick sjukt mycket fortare när man är två. Tur jag har mamma! Annars så har jag damsugat och skurat nästan hela huset + rengjort kamin så nu är alla rutor rena. Vart helt slut i kropp och knopp och det lär nog kännas imorgon men what to do när man får ta hand om ett hus i princip helt själv. Tror inte att väggen är så långt borta, nog klagat nu ska jag montera in bilbarnstolen i bilen så vi slipper ha den stående i hallen.

24 januari

Kategori: Allmänt

Ledig dag idag men fick ingen sovmorgon eftersom jag hade tid hos barnmorskan kvart i nio.. får sova ut imorgon istället. I veckan så gick vår kyl sönder.. kan säga att man blir ganska handikappad utan kyl, jag som älskar att äta smörgås med pålägg får nu nöja mig med bröd och smör. Och mjölk, jag älskar mjölk men nu får jag klara mig utan det ett tag. Hade tänkt bjuda mamma och pappa på midda imorgon men jag får bjuda dom på midda hemma hos dom istället, mamma är så snäll så hon ska hjälpa mig att måla spjälsängen imorgon.

Igår fick jag äntligen paketet från jollyroom men vart inte nöjd över skötbordet så de ska vi skicka tillbaka. Tur jag beställde en skötbädd den får duga tillsvidare. Funderar på ett reseskötbord för vi har så trångt på toan, men de kanske räcker med skötbädden vi får se.

Hade tänkt att bara ta de lugnt idag men än har jag inte hunnit.. så kanske ska ta och göra det nu och försöka skita i allt som måste göras.