AtasteofWinter.

AAAAJJ

Kategori: Allmänt

Idag har vi kört ved från Vuotner till Renträsk för att fylla upp i vedbon. När vi skulle fylla släpet andra gången så tog det slut i ett fack så vi fick öppna upp ett annat som var proppfullt. Vi gjorde ett litet ras och började kasta veden på släpet då känner jag plötsligt ett ordentligt hugg på skallen så jag skrek AJ och slog bort flugan och då får jag se att det är en geting så då skrek jag att pappa skulle döda den! Bara en sekund senare så skriker Niila AJ och SPRING! Vi hade ju råkat riva ned deras bo när vi drog ned veden.. fysatan vad ont det gjorde! Men pappa han klarade sig, han kanske räknas som hus folket vad vet jag. Vi klarade oss från att få bulor som tur är när det är bröllop till helgen. Imorn ska jag till Linn och fixa naglarna sen blir det nog
Bergnäs igen och fortsätta bygga :) 

semester

Kategori: Allmänt

Nu har vi äntligen semester eller ja jag jobbar ju inte annars men nu är ju alla andra också lediga. Veckan har spenderats i bergnäs och vi har haft det riktigt bra med fint väder. Lite åska och regn ibland men det kan behövas. Vi har dolat på med tvrummet, undergolvet är lagt och panelen är snart på plats. Innergolvet är snart färdiglackat så det kan snart läggas in.  Det har gått riktigt bra faktiskt, hoppas vi hinner klart innan vintern. I lördags kom Linn och Tobias till bergnäs så det blev att grilla och sen bjöd hon på tårta för hon fyllde år. Gott! 
 
 
Till veckan blir det vuotner till att börja med sedan bergnäs igen.

summer is here

Kategori: Allmänt

Sjuuuukt varmt det är idag! Jag älskar sol och värme men nu när man har bebis är det inte så kul längre.. Lill tjejen är helt slut för att det är så varmt, fan 28 grader inne i köket. Har i alla fall "bara" 24 grader i sovrummet så där kan hon sova i alla fall. Det blev att inviga poolen som jag köpte åt My igår. Hon verkade tycka att det var riktigt skönt att sitta i den och svalka av sig. Imorgon blir det att åka hem och tvätta sen blir det Bergnäs på torsdag. Hoppas det inte blir lika varmt i det huset för värmen verkar ska stanna kvar ett tag till :) förhoppningsvis kommer Niila hem på torsdag och får semester! 
 
Sötis