AtasteofWinter.

sista rycket

Kategori: Allmänt

Imorgon blir det att fixa klart det sista inför dopet på lördag. Baka tårta med Amanda, hämta ut tårta, hämta maten och köpa lite blommor. Förhoppningsvis har vi allting då om jag inte glömt något. Nu längtar jag, ska bli så kul att träffa alla som kommer. Känns även skönt att göra bort det. Känns väl lite nervöst att stå längst fram i kyrkan men det är tur att det är My som står i centrum :) så det ska nog gå bra.
Sen är det bara en vecka kvar tills Niila, mamma och pappa får semester!! Ska bli kul och himla skönt. Lär väl bli att vara i B-näs och i Vuotner.

Action i sovrummet

Kategori: Allmänt

Fick se dessa två krabater när jag gick in i sovrummet Igårkväll. Haha
 
 
Hade en trevlig midsommar trots det dåliga vädret. Vi spelade brännboll som vanligt men sen vart det så kallt så många for hem och de som var kvar gick in. Blev att spela kort. 
Lyckades även bryta av en nagel när vi spelade brännboll men den fixades idag så nu ser det bra ut igen. Vi tog tag i tv rummet också. Nu är golvet borta och vi vet vad som måste göras, en hel del.. Men man får se positivt på det. Det kommer nog bli riktigt fint när det är klart! 
 
Har äntligen beställt ett par lundhags med längre ben, gud vad jag har saknat dom byxorna! 

veterinär besök

Kategori: Allmänt

Idag har Axså fått hälsa på hos veterinären,  inget som han gillar men ibland så måste man. Han är alltid så snäll och duktig så det är aldrig några problem. Men tyvärr så har han fått tillbaka utslagen som han hade ifjol. Veterinären tror att han är allergisk mot något men det är inte så lätt att veta vad.. Nu när jag upptäckte utslagen så har det bara blivit ovanför ögat så jag hoppas det går över fortare. Passade även på att vaccinera Illu när vi ändå var där.  
 
Efter My åt sin mat så gick vi till Malin och surrade en stund. Vi upptäckte också att hon har långa armar, hon lyckades välta och spilla ett vattenglas på sig själv och mig. Det tyckte hon inte var så kul!  
 
Imorgon åker vi till Bergnäs för att fira midsommar.  YEEAH!