AtasteofWinter.

26 mars

Kategori: Allmänt

Igår så hälsade jag på Malin och hon bjöd på lunch ute i solen, där satt vi och mådde gott! När jag kom hem vart det en promenad i det fina vädret och sen satt jag ute och sola ett tag till.

Nu är räkningarna betalda och jag ska packa ner My i barnvagnen och gå ut i det fina vädret, sen blire nog att ta fram solstolen en stund. Längtar faktiskt en hel del till sommaren men först så vill jag ha påsk. Sen får gärna snön försvinna så fort som möjligt :)

Har dragit på mig en förkylning hoppas bara att lillan klarar sig undan. Också har jag fått problem med ryggen, i vissa lägen strålar det stark smärta i ryggraden och det känns som att det utgår från stället där jag fick bedövningen.. hoppas det inte är nått allvarligt men kanske måste ta det lite lugnt med lyftandet. :)


24 mars

Kategori: Allmänt

Blodtrycket var bra, läkaren funderade i samma banor som mig, varför skulle jag gå till en läkare och betala när jag hade kunnat kolla det hos barnmorskan men jag antar att barnmorskorna i Sunderbyn ville att en läkare skulle kolla upp det, eller nått..

I fredags for vi till Vuotner för att sova över för Niila och pappa skulle köra hem skog. Trodde att vi skulle få frysa på natten för båda gasolkaminerna gav upp men vi hade fått upp hyffsad värme med vedkaminen så det var inte så farligt. Lördagen så skulle jag och mamma baka bröd men jag fick så lite sömn så morsan bakade själv och jag tog mig en powernap. Nadine kom på eftermiddan och då for vi ut på sjön och pimplade. Det var stendött och började tokblåsa så vi drog hem igen.
Igår for vi och hälsade på farmor som ligger på Piteås sjukhus, hon blev riktigt glad att få lite sällskap. Nu hoppas vi bara att hon får komma hem snart!

Idag blir det en promenad och sen dra in på samhället, hämta ut paketet och handla lite. Har ringt till telia för batteriet på telen är värdelöst och nu måste jag skicka in hela telefonen TUUNGT! Kom i alla fall ihåg att säga att jag behöver ett vanligt simkort så jag kan använda mitt nummer ^^ Hade iofs inte vart helt fel om jag får en ny tele!

21 mars

Kategori: Allmänt

Igår var vi på BVC och flickan bara växer och växer nu är hon hela 49,8 cm lång och vikten ökar. Skönt! Blev en sväng på dollar också, alla hade inte hunnit träffa My än men nu så. My fick även en massa fina kläder av dem :) Igår var vi över till grannarna för Majken fyllde två år. Hon är så himla gullig! Kul att det finns en massa barn i byn så My har nån att leka med.
 
Idag ska jag in på sjukan och kolla blodtrycket men jag har tjuvtestat hemma hos mamma på hennes apparat och sett att det är back to normal. Hoppas det är det även idag!
 
 
Fotograf: Viktoria Wigenstam