AtasteofWinter.

30 maj

Kategori: Allmänt

Idag är vi hurtiga på vedbacken. Det går sakta men säkert och högen med kluven ved bara växer! Tråkigt med vädret men det är nog tur att det är molnigt så vi får nånting gjort. Lillan har också åkt sin första åktur med victorn. Hon var så söt där hon satt! 
Igårkväll fick vi besök av Linn och Tobbe oväntat men trevligt :) Linn ska på lydnadsträning med Aska på söndag så jag har tänkt följa med Silba. Får se hur det går.. Men det blir säkert kul! 
 
Niila och My i traktorn.
 Tog en tur med båten igår.
 
 

28 maj

Kategori: Allmänt

Idag så är lillan 3 månader och vi startade dagen med att försova oss.. Men vi hann i alla fall till Bvc men helt förgäves för dom hade inte fått hem vaccinet. Sen så passade jag på att ligga i solen en stund. Har gått en stund på gåbandet medans My låg och filosoferade i babygymmet. Sen så gick jag mest och vänta på att få fara till Bergnäs. Nu är vi äntligen där och efter att ha suttit ute och myst vid elden så spelar vi nu Chicago. Man blir aldrig less! 
 
 
 

27 maj

Kategori: Allmänt

Igår så fick vi besök av Miriam, trevligt att höra vad hon har för sig. Tog en liten promenad sen var det vägmöte med fika. Trevligt! Blir oftast mest prat om annat men det är inte så mycket att gå igenom. Men en bra sak som ska fixas är blomlådor att ställa på vägen så att folk inte kör så fort. Om man nu måste passera i byn så behöver man ju inte köra så fort.. Barn och hundar som springer kors och tvärs. Det är värst på vintern med testförarna, dom kan då inte hålla hastigheten, tur man känner folk inom branschen för det har blivit mycket mindre körning.

Idag åkte vi in vid åtta till Arvids för att köpa färskfoder åt hundarna sen gick vi en promenad på 5km. Känner att jag måste försöka komma i form. Hade vart kul att köpa nya kläder men vill först vara nöjd med mig själv och vikten. Hade i alla fall tur att gravidkilona rasade av snabbt, inte så mycket att jobba bort. Känns som att kroppen börjar vara återställd ingen smärta efter dagens promenad. Yiipiie! fyfan för foglossning.
När vi kom tillbaka till Renis så plockade jag fram en solstol och bara njöt!