AtasteofWinter.

1 advent

Kategori: Allmänt

Har väl inte direkt vart nått adventsmys idag, sett klart första säsongen av the 100 måste ladda ned fortsättningen NU!! Städat huset, ätit middag hos mor och far och sen hälsat på Anna, Ante och Jolie. Alltid lika trevligt att hälsa på dem. 
 
Igår så tog jag fram det sista inför advent. Har sparat tomtarna för det blir en till visning i veckan. Ser inte så luftigt ut om det står tomtar överallt.. Men snart så. Kom fram till att julgranen får nog vänta tills dagen före
Julafton annars lär My vara upp i den hela tiden ^^ 
Vi bjöd brorsan på middag och sen såg vi en film och några avsnitt av The 100. Måste bara säga att det är en sjukt bra serie! 
 
Nä nu är det nog dags för sängen. Gonatt!  
 
 

snart advent

Kategori: Allmänt

Man ser överallt att folk har plockat fram julpynt och det är så himla mysigt, här hemma är det noll julpynt.. väntar på att vi ska ha visning imorgon sen kommer jag springa upp till förrådet och hämta lådorna och börja pynta för fullt. Förhoppningsvis sover lillan så jag hinner få upp en del :)
 
Väldigt spännande att sälja huset, hade visning igår och imorn är det visning så hoppas att nån är intresserad. Vi har spanat på ett hus som vi är sugna på men det beror ju på om vi får iväg vårat hus och hur dyrt det andra blir. Lite jobbigt att inte veta nått och vänta men snart så kanske det börjar rulla på.
 
Nu är snart alla julklappar fixade. Känns skönt, bara det roligaste kvar - slå in dom ;) 
 
Min sötunge ♥

helgen

Kategori: Allmänt

I helgen så har vi rensat ute på gården och kört bort saker till Vuotner. My fick åka lite traktor där och det verkade hon tycka vara roligt :) hon satt och tittade runt och pratade för fullt. Middag bjöd farmor på,  reninnanlår, potatis och murkelsås. Sjuukt gott! Och självklart blev det efterrätt. När vi kom hem och lagt lillan så somnade jag i soffan..