AtasteofWinter.

8 Månader

Kategori: Allmänt

I tisdags blev lill tösen 8 månader, hon börjar bli en stor flicka ;) Hon gillar fortfarande inte att ligga på mage men det går bättre å bättre. Hon är så snurra runt å backa. Man får passa på när hon är på bra humör.
 
Man blir ju galen på försäkringskassan, när man tror att man har koll så har man inte det.. Så det blir inga pengar för den veckan Niila var ledig. Men vi klarar oss nog ändå :)
 
My ligger ute i vagnen och sover och jag väntar på att E ska komma och färga håret på mig, börjar ha lagomt lång utväxt.. får se om vi hinner färga innan My vaknar. 
 
 

babysim

Kategori: Allmänt

Igår var det första dyket på babysim, gruvade mig före men det gick riktigt bra! Var nog lite läskigt att fara under vattenytan men de gick bättre och bättre.
 
My har börjat sova lite längre på morgonen, idag fick jag sova till nio. Skönt! Får se hur länge det håller i sig :)
 
Vi fick veta att Nadine skulle börja om att jobba snart men sen fick vi höra att hon fått jobb uppe i Kiruna. Härligt att hon fått jobb på hemmaplan :) men självklart kommer vi sakna att ha hon här.

kiruna

Kategori: Allmänt

Igår packade vi in oss i bilen och körde till Kiruna. Vi kom fram till Nadine och Magnus just före sex. Vi åt middag och tog det lugnt. Idag har dom vart på begravning och Niila, My och jag har vart på några affärer. Blev att köpa ett par snygga björn borg skor och  en julklapp till Niila. Vi gick en promenad med barnvagnen och Silba. Nu sitter  vi i soffan och myser och väntar på att dom ska komma hem.