AtasteofWinter.

hand och fotavtryck

Kategori: Allmänt

Idag så fick vi göra hand och fotavtryck på församlingshemmet, My gjorde ett hand och ett fotavtryck och det blev så fint! Ska bli kul att se när det är färdigt. När vi var färdiga där for vi hem till mamma och bror för tårtbak. Johan fick agera barnvakt för mamma är sjuk. Gick faktiskt bra, han är inte så van med barn men de går bättre å bättre han tordes ju knappt hålla i hon när hon var ny :) 
 
Tårtan blev väl helt okej men den förra vart mycket finare, lite trist att jag beställt former till sockerpasta åsså har jag inte hunnit få hem dem.. men får hoppas att den är go :)
 

söndag

Kategori: Allmänt

Idag så åkte jag och My in och köpte vita tapeter till hennes rum, det var halva priset på afärg. Kanon! Synd bara att man inte har sparat pengar att göra om i vårt sovrum. Börjar vara sjukt less på väggarna! Såg i alla fall en massa fina tapeter. Kanske ska börja spara lite så man kan göra det nån gång. I veckan kom jag fram till att vi ska byta golv när vi väl tapetserar. Just nu är det trä färgat, skulle vilja ha mörkare trä. Jävlart ALLT hundhår syns på golvet just nu så dammsugaren går varm kan jag säga. När vi väl gör om i sovrummet skulle vi passat på att köpa en ny säng, men de får vi nog ta när jag börjar jobba och tjänar lite cash.
Men nu får jag börja tömma My´s rum så vi kan riva bort dom gamla tapeterna. Ska bli kul att äntligen få göra i ordning. Kanske köpa lite mer möbler och prydnader. Men hon kommer nog få sova i vårt rum ett bra tag till, hon vaknar till på morgonen och vill ha tutten och sen somnar om så det underlättar att ha spjälsängen nära vår säng.
 
Har fixat så att jag ska få ta Niilas dagar så snart så kan jag planera resten av mamma ledigheten, blir inte att jobba nått medans jag är mammaledig för det gick inte att lösa.. Men men de är himla skönt att bara vara hemma och mysa. Ska bli skönt att veta hur länge jag kan vara hemma, den här underbara tiden kommer ju ta slut snart, då man vet hur länge det varar så kan man verkligen njuta av det och inte ta det förgivet.
 
Nu har vi äntligen fått grinden på plats, hon är ju så jäkla snabb i gåstolen så ibland hinner man ju inte riktigt med i svängarna. Ibland har hon stått och tittat just vid kanten så då får man springa fram och vrida runt den. Men nu behöver vi inte oroa oss för det längre. Nu ska vi bara se till så hon inte är nära vedspisen.. :)
 
Har gjort en fotobok med bilder på My som hon ska få som hon kan titta i när hon blir äldre och se så söt hon är. Kommer bli kul att se hur den blev.
 

ännu en helg i Vuotner

Kategori: Allmänt

Har blivit en vana att vara i vuotner på helgerna men förhoppningsvis blir de lite omväxling snart. Visst är det trevligt att vara här men skulle vara skönt att få vara hemma en helg, det var väldigt länge sen sist. Idag har jag inte gjort allt för mycket men medans My har sovit så hjälpte jag pappa att ställa undan två husvagnar och
assisterat honom när han skruvade på bilen. Har vart ute i blåsvädret nästan hela dagen. När My vart vaken har vi vart social med farmor. Nu på kvälls kvisten när farmor for hem följde vi Niila med traktorn och lasta grus det var mysigt och My somnade i mim famn. Nu är det en dusch och sen tvn som gäller.
My har börjat sitta själv men det blir lite vingligt ibland :)